Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on planuje mnie zdradzić?

Polecane posty

Gość gość

Po kłótni obrażony się nie odzywał. Zaczął zapraszać byłe, zaczął podrywać inne. Raz mi mówi że mnie kocha, a następnego dnia że mu już nie zależy. Mówi że nie zależy mi i on to widzi. Dlatego chce się rozstać, bo gdyby mi zależało nie wypominałabym tego czy tamtego. Ale na litość boską, pytam czy sam zaprasza te kobiety mówi że nie, nie ma z nimi kontaktu, a kłamie. Przecież to chore. Zdawał się być myślącym facetem, a ***wie z miasta wysyła zaproszenie i pyta czy też chodzi na fitness? bo i on się zapisał. I wmawia mi że to że zapytał nie jest niczym złym. W moim odczuciu to nie jest standardowe pytanie. Szczególnie że ta ma taką a nie inna reputację. Szuka szczęścia i dlatego kłamie i tak robi?

Gość gość
on jest zwykły PALANT !! nie trać czasu na takiego

Gość gość
tłumaczy się że ta *** ma faceta, a on zwyczajnie zapytał. a ja wciąż wymyślam mu zdrady, a on nic złego mi nie robi. twierdzi że się go czepiam itp. nie jestem brzydka, jego znajomi za mną latali. a on tak się zaczął zachowywać, zawsze po kłótni stwierdza że mu nie zależy, bo jak mówi nie zależy mi. chyba dlatego ze nie biegam i nie płaczę gdy się tak odezwie, a zwyczajnie się wkurzę i pójdę do domu.

Gość gość
to powiedz mu ze juz ci nie zalezy i kopnij go porzadnie w jaja :D

Gość gość
Wasz zwiazek jest chory. Po jak cholere z nim jestes? Widac ze ani jemu nie zalezy, ani tobie. Po co tracic cxas na takiego pacana?

Gość gość
skad wnioski że mi nie zalezy?

Znajdź sobie kogoś kto na Ciebie zasługuje. Kogoś komu będziesz mogła zaufać. On chce wzbudzić w Tobie zazdrość ale kto wie czy Cię nie zdradzi? Chcesz o tym ciągle myśleć? Zastanów się.

Gość gość
on po "czepianiu się przeze mnie" obraża się , w nerwach krzyczy to koniec, a ja w nerwach odpowiadam mu krzycząc że ja też to kończę, wyklnę go z nerwów, idę do domu. w nerwach tylko dlatego że czuję się jakby mną się bawił- potrafię nie zostawić na nim suchej nitki, przesadzam wiem. nie odzywa się do mnie po kilka dni. a gdy już sie spotkamy praktycznie płacze że go nie kocham i on chce zakończyć związek, bo gdybym kochała nie wyrażała bym się o nim w ten sposób. ale w międzyczasie kiedy milczymy podrywa inne kobiety, zaprasza byłe. flirtuje z innymi, pisze do nich itp. zamiast machnąć ręką, od razu krzyczy : to koniec! sama nie wiem jak się w takich sytuacjach zachować..i zwyczajnie puszczają mi nerwy..

Gość gość
jezu, to ze nadal jestes z takim palantem, ktory cie nie szanuje nie swiadczy o tobie za dobrze, masz to na co sie godzisz

Gość gość
zbyt nerwowo reaguję na jego słowa..ale przecież nie stanę i nie zacznę płakać, kiedy on w kłótni powie takie słowa..nie wiem jak najlepiej zareagować w tej sytuacji..przyzwyczaił się że mi po kilku dniach przechodzi..aż do kolejnej kłótni,

Gość gość
ale Ty jesteś głupia autorko :) zero szacunku do siebie, a więc niech Tobą dalej pomiata

Gość gość
czyli wygląda to gorzej niż myślałam. sądziłam ze jego zachowanie spowodowane jest raczej tym że go zwyzywam za ostro. i może faktycznie przez to tak się zachowuje..gdy w końcu napisze do niego ze jeśli się nie opamięta to na prawdę e sobą zerwiemy bo mam tego dosyć, to od razu przyjeżdża..

Gość gość
Czy da się waszym zdaniem naprawić tą relację? czy nie warto?