Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamela12345

chora tarczyca czy depresja po porodzie?

Polecane posty

Gość pamela12345

Witam. Nie dawno urodzilam dziecko. I czuje sie fatalnie. W ciazy samopoczucie mialam dobre, chec robienia czegokolwiek. Wczesniej tez mialam problemy z tarczyca, przyjmowalam leki. Pot bylo ok. W ciazy TSH prawidlowy. Zajmuje sie dzieckiem ale czuje sie strasznie. Z poczatku myslalam ze to przemeczenie i z niewyspania ale ten stan nadal sie utrzymuje. Jem a schudlam juz 12 kg a nie dawno rodzilam. Jestem okropnie slaba, zmeczona, ciezko mi cos zrobic, mam probly z koncentracja i pamiecia, ze wzrokiem zaburzenia widzenia, spac bym mogla caly czas, bole glowy, mam obnizony nastroj przez to jak sie czuje, ciagle mam uczucie goraca badz zimna i poty. Az mi sie plakac chce z tego samopoczucia. Czuje sie jak nie ja. Robilam morfologie to prawidlowy wynik. Musze zbadac hormony tarczycy. Jak myslicie co to moze byc?

Gość gość
Zaburzenia hormonalne lub tarczyca, sprawdź tez cukier Piszesz ze morfologia ok wiec anemii raczej nie masz

Gość gość
tarczyca depresja poporodowa nie bierze się z niczego innego jak właśnie z nieprawidłowej pracy hormonów

Gość gość
Nie wiem il jesteś po porodzie ale ja też tak miałam , po 6 tygodniach zaczęłam powoli ćwiczyć i jakoś wracam powolutku do siebie , jestem 2 msc po porodzie

Gość pamela12345
4 tyg po porodzie jestem a to nie mija

Gość pamela12345
Podnosze

Gość gość
ale bez kontroli tarczycy nikt Ci tutaj nic wiecej nie napisze, a skoro wcześniej miałaś problemy z tarczycą, to jest więcej jak pewne, że to tarczyca szwankuje zrób badania, to będziesz wiedzieć