Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój brat nie żyje

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę się pozbierać. Jestem totalną ateistka a zaczynam czuć jakby był gdzieś...jakby nie odszedł... Nie tyle co się nawracam bo tak nie jest ale czuję jego obecność czasami nagle o nim myślę choć nie mam zamiaru. Minęły 2 lata jak go nie ma z nami a ja becze jakby to było wczoraj

Gość gość
współczuję

Gość gość
zacznij się modlić za niego. Zobaczysz że coś pozytywnego zacznie się dziać w Twoim ziemskim zyciu a i on będzie szczęśliwszy :)

Gość dd ddgdg
Mocno Cię przytulam do serduszka. On jest przy Tobie...nawet jak go nie widzisz :) Spróbuj się pomodlić. Poczujesz wtedy coś niezwykłego :)

Gość gość
Kocham go mimo że go nie ma :(

Gość gość
w 21 wieku w UE w NATO a Ty zabobony jakieś. może psychiatra pomoże? da coś na omamy. zamiast się cieszyć , że nie żyje , spadek dla Ciebie i metraż mieszkania większy i wszystkie cukierki to Ty jakieś fiu bżdziu w głowie masz. od tego szczęścia Ci się w głowie przewraca

Gość gość
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki. Niech spoczywa w pokoju wiecznym...amen.

Gość gość
hipokrytka. jesteś tylko pie.rdo/lonym kawałkiem mięsa, które zeżrą robale, bakteria, drobnoustroje zaraz po Twojej śmierci.

Gość gość
Poza tym żałosnym życiem, które masz teraz nic Cię już nie czeka, a Twojego brata już nie ma. Jego truchło dawno zgniło. Obłąkane ateistki z doskoku.