Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spowiedź poturbowanego

Nie polecam związków z kobietami po wielu partnerach, to szarpie psychikę

Polecane posty

Byłem z taką, to była moja pierwsza kobieta, odbiło się to na mnie i przypłaciłem ten związek poszarpaną psychiką i rozstrojonymi nerwami oraz depresją. Takie kobiety to podłe manipulantki i wysysające od środka hydry. Nie dają cienia szansy, by wzbudzić zaufanie. Jestem zniszczony. Nie polecam. Cudem uniknąłem konieczności łykania antydepresantów.

Gość gość
zdefiniuj "wielu"

Ponad 10.

Gość gość
Sa trzy typu albo laska sie przejechala tyle razy,ze nie zaufa i bedzie sie podswiadomie mscila na nastepnym facecie x x x albo jest to laska ,ktora ma faceta tylko po to,zeby byl sponsor ,frajer i tyle ,znudzi sie i szuka kolejnego x x x x albo laska jest seryjna :P ma faceta wyniszczy go zwrona z ziema a potem zostawi i poszuka kolejnej ofiary. x x x x sa tez zepelnie normalne dziewczyny,ktore mialy oecha do facetow po kilku zwiazkach a sa tez takie co po jednym zwiazku tak dostaly w d**e,ze staja sie ktoras z tych typow wyzej

Tylko kto mi zapłaci za stracony czas?

Gość gość
A Tobie jednemu zdarzyła sie taka panna ? W koncu znajdzie takiego ktorego przy sobie przytrzyma.Wpadka najczęsciej.

Gość gość
a może problem jest w tobie skoro jesteś takiej słabej d..., że byle co ciebie do rozstroju doprowadza. Teraz faceci są jak małe dziewczynki, byle problem i gil im wisi do pasa

Po prostu nie była to dziewczyna o dobrym serca, ale wyrachowana manipulantka, nie oddała mi się całym sercem.

Gość gość
Bo takich jest mnostwo.Jesli zobaczą troche kasy ...

Gość gość
nie oddała mi się całym sercem. może nie byłeś wart, żeby jakoś szczególnie ci się oddawać. Problem z takimi facetami jest zwykle taki, że wydaje wam się, że jesteście wielce atrakcyjni do bycia z wami w związku, ale najczęściej się okazuje, że jednak tylko wam się wydaje

A co jest atrakcyjnego do bycia w związku w kobiecie, która chleb z naprawdę niejednego pieca jadła?

Gość gość
a już swojej winy w tym, ze wybierasz bez sensu partnerki to już nie widzisz. Trzeba było myśleć głową a nie f.... to byś nie płakał

Gość gość
A co jest atrakcyjnego do bycia w związku w kobiecie, która chleb z naprawdę niejednego pieca jadła?, ,mnie nie pytaj, to ty z nią byłeś, tobie się podobała, tobie obciągała i było ok. Z jakiegoś powodu taką sobie wybrałeś i z nią byłeś, więć jakieś atrakcje były

Nie miałem wtedy doświadczenia, teraz już tego błędu nie popełnię. Stałem się bardzo przezorny, zimny, nieufny, niedostępny.

Gość gość
a szpara rozjechana, nic nie czuć że wchodzę

Gość gość
popieram, najlepiej trzymaj się z daleka od kobiet nieudaczniku. widocznie związki nie sa dla ciebie panienko o słabych nerwach, siedź u mamusi i trzymaj się jej kiecki to żadna zła kobieta już ciebie nie skrzywdzi

Szukam ciepłej i uśmiechniętej, pozytywnej dziewczyny, a nie kolejnej pani z krętą przeszłością. Prostytutki często mają problemy natury psychicznej i różne nałogi.

Gość gość
"Spowiedź poturbowanego " ciesz sie ze ci nie zmarnowala 10 lat. wspolczuje ci.

Gość gość
Julia Pitera to wie Kariera polityczna Julii Pitery na tle powszechnej polskiej politycznej żenady i nieudacznictwa robi naprawdę duże wrażenie. Jest przykładem prawdziwej "amerykańskiej kariery", w której rzeczywiste zasługi i osiągnięcia nikną przy przemyślanej aktywności PR-owskiej i medialnej. Jest to kariera zrobiona głównie dzięki aktywności medialnej, nastawiona na promocję antykorupcyjnego "formatu". Czy to jeszcze służba dobru publicznemu, czy tylko show-biznes? Szczególne wrażenie robi fakt zmanipulowania ogólnopolskiej prasy i mediów elektronicznych, których przedstawiciele poza przeprowadzaniem wywiadów z posłanką i zapraszaniem do telewizyjnych programów jakoś nie palą się do wyjaśniania niuansów niby kryształowego życiorysu, choćby zadziwiających politycznych wędrówek (PC, UPR, AWS-Liga Republikańska, wreszcie PO).

Gość gość
do poturbowanego-nie ma dzis dziewczyn ktore by byly uczciwe.

Gość gość
tu na forum sa wszystkie psychicznie chore.

Gość gość
Wiec lecz sie psychicznie poturbowany czlowieczku albo znajdz cnotke- niewydymke,niedoswiadczona dziewiczke,ktora moze mysci cie kantem za jakies 10 lat,bo bedzie chciala posmakowac innego k****a

Gość gość
Pamietaj miekka dupo: ta ktora miala tylko jednego,to zawsze z checia posmakuje inne miesko. ...bo to co nieznane zawsze pociaga

Gość gość
Zostan wiec miekka meska cipo psychopata bawiacym sie w mesko- damskie gierki....wiadomo ze cudze czy inne korci....ale skrzywiwniec psychiczny ju bedzie mial na tym punkcie jazdy....plyciuch jeden!

Gość pawik20
widać jakieś stare wydymanie k/u/r/w/i/s/k/o sobie wziąłeś;D

Gość gość
tylko przeklenstwa,obelgi,wyzwiska,co za ludzie na tym forum? nieuki

Gość gość
Glupsze, od tego "k******a" jes seks po slubie, zwiazek jest kompatybilny w seksie jak i mentalnie. Jeden z powodow zdrad - niekompatybilny seks. Jesli osoba nie jest gotowa na zwiazek, dobrze jest sie "wyszalec", jesli w zyciu czegos brakuje wtedy wiadomo ze brakuje 2 osoby, Bedac w zwiazku dla samego faktu ze seks jest "ok" w takiej sytuacji, jest gorsze niz seks dla zabawy. Ich spraw, tak dlugo jesli nie jest strada. Czlowiek seksu potrzebuje, jesli osoby sa samotne niech pozyja i sproboja, nie wasza sprawa.

Gość gość
Tylko, że panowie za ten seks muszą ZAPŁACIĆ!!! Kobiety nie, bo mają więcej chętnych. Facet za seks płaci, dotarło?! Zasada jest ta sama. Umawiam się, ale za okresloną kwotę, inaczej spadaj na drzewo!

Gość gość
Autorze - masz nie więcej niż 18 lat.

Gość gość
zawiodla sie na wszystkich i tyle