Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiem wam prawdę o bogu

Polecane posty

Gość gość

bóg to my wszyscy żyjący na tej planecie, to żyjący ludzie decydują o splodzeniu nowych istnien , to my tworzymy ten świat

Gość gość
ale z ciebie bóg jest po śmierci wsuną cię robaki :D

Gość gość
tak ale urodzisz się po raz kolejny w świecie na który moglas mieć wpływ w poprzednim życiu

Gość gość
jak człowiek odchodzi z tego świata to już do niego nie powróci

Gość gość
wróci ... w przyrodzie nic nie ginie... ciągle jest tu jakąś forma życia... tylko zmienia ona stan... w zależności od tego co poczyniaja organizmy tu żyjące..

Gość gość
jak świat materialny może być dla ludzi wszystkim :D

Gość gość
no niestety tylko jako istotą materialną jesteś w stanie coś zdziałać...potem umierasz...wpadasz w chwilowa nicość.. a potem od nowa kielkuje twoja świadomość w rozwijającym się łonie płci żeńskiej...

Gość gość
człowiek to dusza a nie kupa mięsa ciało umiera a dusza jest wieczna tu na ziemi uczymy się i dokonujemy ważny wybór czy żyć czy umrzeć

Gość gość
nie tylko kupa mięsa..ale także energia.. impulsy elektryczne...ale dusza nie istnieje..wraz że śmiercią mózgu..ginie twoje całe ją...w pewnym wieku lub w pewnych chorobach nie możesz tak po prostu wybierać sobie życia..

Gość gość
a ja widziałam Jezusa

Gość gość
w jakiej sytuacji ? jak ci się objawił ?

Gość gość
we śnie ale tonie był sen bo ja wiedziałam że śnie to znaczy poszłam spać to coś w rodzaju świadomego snu no i przyszedł i czułam taką ogromną miłość której wcześniej nie czułam w życiu i nigdy nie poczuje Jezus był taki materialny widziałam jego rany rozmawiałam z nim ale nie napiszę o czym bo to sprawa między nim a mną ale to było realne

Gość gość
mówisz że musi bo chcesz żeby tak było

Gość gość
kochaną to był po prostu sen albo sen kontrolowany

Gość gość
cały astral pełen ducholi nawet domy bywają nawiedzone a Ty snujesz że duszy nie ma

Gość gośćwiedzma
i jesteś bogiem ale bez tego głównego kroku byś nie zrobił

Gość gość
głęboko w sobie wiesz tylko teraz nie pamietasz

Gość gość
nie ma nic byłam w śpiączce i nie było nic byłam. to koniec .uświadomcinie to sobie.

Gość gość
co z tego że byłaś w śpiączce,mózg w śpiączce to niby przepustka do wiedzy o świecie pozagrobowym? dzieciaku

Gość gość
i nie głoś tego czego nie było Ci dane poznać bo fałszywie nauczając brudzisz sobie w karmie

Gość gość
i tak jak umrzecie tak narodzicie się znowu niczego nieświadomi... to zamknięte koło bez szans ucieczki... a jako kto ? to zależy od ludzi zwierząt które przetrwały i są zdolne do rozmnażenia się..

Gość gość
oczywiście mózg nieaktywny oznacza koniec.. nie wiedziałam że istnieje.. że miałam jakiś bliskich.. totalną nicość

Gość gość
to Twoja sprawa wierz sobie w nicość i w swój nieaktywny mózg najlepiej w ogóle nie zasypiaj bo jeszcze znikniesz

Gość gość
oglądałam mnóstwo filmów dokumentalnych o duchach czy nawiedzonych domach i jak zwykle nie było nic konkretnego i oczywistego tylko szukanie sensacji i naciaganie rzeczywistości...

Gość gość
o tym mówię kto głosi fałsz działa na szkodę zagubionych ,Piotrek słuchaj wewnętrznego głosu to nie zabłądzisz

Gość gość
na tym polega ta zagadka nie dostaniesz dowodu z próżności tylko czyste serce otwiera drzwi do tajemnicy

Gość gość
zasypiajac znikan tymczasowo... ale to stan przejściowy póki mózg żyje...i wcale się nie boję nicość jest fajna... gorzej z kolejnymi narodzinami.. i kolejnym życiem...chj wie jakim i gdzie

Gość gość
ją głośże prawdę niestety dla niektórych jest ona zbyt bolesna więc tworzą coś co chcieliby aby było...

Gość gość
każdy dostanie to w co wierzy na pewnym etapie, aż do wyzwolenia,najważniejsze to odpowiedzialność za innych dlatego najlepiej myśleć w samotności bez wpływania na innych gdy samemu się błądzi

Gość gość
to nie karma... to nie tak .. po prostu urodzisz się w kolejnym przypadkowym życiu w świecie który miałeś szansę zmienić jako ta osoba... np. jeśli nie zrobisz w tym wcieleniu nic by zaprzestano obrzezaniu kobiet w afryce.. możesz się urodzić jako taka dziewczynka i zostać obrzezana ...ale równie dobrze jako ktoś inny... za obecne życie nie zostaniesz bezpośrednio ukarany ani nagrodzony tylko im bardziej chjowy świat...tym większą szansa że w kolejnym życiu trafisz na chjowe życie...