Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Urzędu Pracy

Polecane posty

Gość gość

wolę nie mieć ubezpieczenia niż tam chodzić nie dość, że człowiek jest w trudnej sytuacji to jeszcze jest upokarzany przez durne paniusie, które obgadują kogoś po wyjściu (byłam świadkiem jak się śmiały z jakiegoś człowieka który właśnie wyszedł) żałosne miejsce

Gość gość
urzednik ma prace ,nie ty

Gość gość
serio? genialny komentarz, wydrukuję sobie i oprawię w ramki

Gość gość
trzeba wtedy zlozyc zazalenie na pismie,ze nie szanuja klientow. w kazdej chwili one tez moga byc bezrobotne: sprawdzone.

Gość gość
Było się wrócić i spytać, czy można zostawić ciut uchylone drzwi, ba za zamkniętymi wszystkie ich rozmowy słychać, ale ty byś chciała te rozmowy nagrać, a z tym masz małe problemy, bo trochę niewyraźnie na nagraniu. Popatrzą na ciebie ze strachem i w końcu, żeby mieć spokój, ze strachu do jakiejś roboty cię wcisną.

Gość gość
Pracy nikomu jeszcze nie znalazły, nawet tego nie oczekuję bo wolę sama sobie znaleźć, ale te wizyty są dla mnie koszmarem. Patrzę też na lud******olejce i strasznie mi ich szkoda bo widzę jak patrzą na te żałosne ogłoszenia i widzą, ze nic dla nich nie ma. Straszne miejsce ten urząd, siedziba bezradności i depresji oraz chamskich urzędniczek,

Gość gośćmaja
urzędnicy nie maja prawa tak ludźmi pomiatać

Gość gość
mają prawo