Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie wyjechać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Mam 25 lat i jestem po studiach. Wiadomo, typowy problem - w Polsce nie ma pracy. Gdzie polecacie wyjechać? Czy wszędzie jest tak samo jak w Polsce?

Gość gość
Do Warszawy albo inne duze miasto w Polsce. Emigracja juz sie dawno skonczyla.

Gość gośćmaja
jakie studia skończyłaś?

Gość gość
Angielska filologia na warszawskim

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość Gdzie wyjechac
gość , a co to ma do rzeczy?

Gość gość
czyli nie umiesz nic, a jedynie gadasz po angielsku, prawie (robi wielką różnicę) jak Anglik? No to gdzie ty chcesz jechać? Na Białoruś angielskiego uczyć? Ale tam białoruski też by się przydał. Naucz się czegoś, jakiegoś zawodu, bo język, to w takiej Anglii wszyscy znają.

Gość gość
Nie mówimy o Anglii, tylko o południowo-wschodniej Azji, nie uważnie czytasz.

Gość gość
W kazdym kraju sa szkoly miedzynarowowe wiec zglos sie moze potrzebuja nauczyciela od angielskiego, lub dowiaduj sie w szkolach moze w twojej miejcowosci wlasnie potrzebuje nauczyciela angielskiego i nie musisz nigdzie wyjezdzac, lepiej szukac pracy blisko od domu bo nawet za granica jak wiecej zarobisz to drogi wynajem , zycie, bilety i w sumie na jedno wyjdziesz

Gość Gdzie wyjechac
U nas w szkole międzynarodowej ciężko znaleźć pracę, wolą obcokrajowców, a zwykłe szkoły płacą tyle, że szkoda gadać :( Dzięki wszystkim za rady!

Gość gość
wawa nie radze azja-co tam robic?? norwegia szwecja uciekaj jak najzybciej, bo obudzisz siew 40 na wynajentym

Gość gość
Dowiaduj sie tez w przedszkolach, mozesz zamiescic ogloszenia ze szukasz pracy jako nauczycielka ang.

Gość Gdzie wyjechac
Jak to co robić w Azji? Uczyć angielskiego! Poczytałam trochę, pooglądałam filmiki i doszłam do wniosku, że najbardziej opłaca się pracować w szkole międzynarodowej w Tajlandii lub Chinach. 1. Zarobki dobre 2. Ceny na życie takie jak w Polsce. 3. Klimat lepszy, niż w Europie 4. Bardzo doceniają pracowników z Europy. Do tego ofert pracy jest bardzo dużo! Jak angole tak chętnie jadą uczyć do Azji, to pewnie nie jest to takie złe.

Gość gość
A za granica lepiej? Wiekszosc i tak wynajmuje, bo ma swoje m4 malo kogo stac

Gość gość
Za granica to roznie jedni wynajmuja drudzy biora kredyty kupuja wlasne a jesze inni kombinuja udaja biedaczkow zebrza o socjalne , komunalnem

Gość gość
W tych czasach malo kogo stac na wlasne, nawet za granica.

Gość Camilla Joan
Chcesz podszkolic swoj angielski i dowiedziec sie wiecej o jezyku a takze o zyciu w Wielkiej Brytanii?Zapraszam na mojego nowego bloga o jezyku angielskim i kulturze brytyjskiej-PO ANGIELSKU http://mylittleworldinuk.blogspot.co.uk

Gość gość
najlepszym kierunkiem jest teraz Norwegia pracę tam można znaleźć dzięki portalowi pracaidealna.pl

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
moja siostra wyjechała do Norwegii pracę znalazła przez pracaidealna.pl jest zadowolona z pracy

Gość gość
No właśnie jedz do Tajlandii lub Meksyku i ucz tam angielskiego! W międzyczasie sama chodź na ich kurs językowy ;)