Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToneryOtwock

zamienniki do drukarki

Polecane posty

Gość ToneryOtwock

Jeśli szukacie dobrych i tanich zamienników tonerów i tuszy zapraszamy do http://www.toneryotwock.pl/. Prowadzimy sprzedaż w pełni kompatybilnych, bezpiecznych i wysokiej klasy zamienników dzięki, którym obniżycie koszty drukowania. Skontaktuj się z nami, pomożemy w wyborze tonera lub tuszu, który idealnie spełni Twoje oczekiwania.

Gość gość
Czy ktoś może polecić jakieś dobre zamienniki do brother DCP 132W??

Gość gość
Ja kupuję zamienniki tutaj www.czarnynabialym.pl. Mają bardzo dobre tusze i tonery do urządzeń najróżniejszych firm. Naprawdę bardzo szeroki wybór materiałów eksploatacyjnych i do tego uczciwe ceny. To sprawdzona, rzetelna firma, co zresztą potwierdzone zostało certyfikatem. Już od dawna całą moją firmę zaopatruję w produkty od nich i nigdy nie miałam co do nich żadnych zarzutów. Zdecydowanie polecam

Gość gość
U mnie tego typu kwestie w firmie reguluje firma http://www.arso.pl/ u których zakupiłam sprzęt i mam podpisaną solidną umowę serwisową

Gość grymałka
do brothera możesz spokojnie kupić activ jety, ja mam te zamienniki i drukarkę od tego producenta i jestem zadowolona z ich jakości, bez problemu dostaniesz te zamienniki do każdego modelu drukarki.

Gość radek35
Jakość zamienników bywa różna, dlatego warto przed zakupem drukarki pomyśleć o tym ile będziemy płacili za tusze. Ja mam Epsona L365 i bardzo tanie są pojemniki z tuszem do tej drukarki. Same drukarki też zawsze są w jakiejś ciekawej promocji - teraz np. cashback, gdzie forma oddaje część kosztów zakupu do 240 zł.

Gość grymałka
to prawda zamienniki moga mieć różną jakość, dlatego warto sprawdzać któe kupować, ja mam np activ jety, lepsze moim zdaenime od oryginałów, więc zamiennik zamiennikowi nie zawsze jest równy.