Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co polecacie do golenia miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to żeby to było dokładne. Maszynką da się dokładnie, ale efekt krótkotrwały. Plastry? Kremy do depilacji? (konkretne nazwy)

Gość gość
maszynka , nic innego .. golić sie co drugi dzień.

Gość gość
dlaczego pipke golisz?:( przecież to normalne że masz tam włosy i dziwnie wygląda łysa pipka dorosłej kobiety kotku

Gość gość
Wygolona lepiej wygląda, kobieta też się lepiej wtedy czuje.

Gość gość
depilator braun ze specjalna nakładką do bikini, będzie bolało ale nie zrażaj się za pierwszym razem nie depiluj całkiem, chyba że masz wysoki próg bólu. ja jak sobie kupiłam to pół nogi nie mogłam na raz zdepilować taki ból łzy mi się ciurkiem lały ale tak dałam sobie czas następnego dnia więcej i tak w 4 dni ogoliłam nogi. Za drugim razem ogoliłam całe od razu a potem było już ok za 3 razem zabrałam się za bikini i też metodą małych kroczków

Gość gość
13:44 no chyba że Twoi klienci autorko tematu wolą jak masz łysą psioche to rozumiem

Gość prawictwo pospolite 135
maszynka philips jednorazowa blue 3 jest najlepsza do golenia genitaliów . Sam uzywam i sie nie zacięłem ani razu

używam gilette blue 3

Gość gość
Ja mam z tym problem, kremy- do d**y, jak maszynką to pierwszy dzień jest tylko super. Do następnego golenia muszę poczekać ze 4 dni bo mam podrażnioną skórę i nie da razy za 2 dni znów się golić ;/ depilatora nigdy nie przyłożę... :P próbowałam

Gość gość
Jestem facetem i akurat ja wolę depilowane ale są różne gusta. Z mojej obserwacji wynika, że najskuteczniejszą metodą jest profesjonalna depilacja w salonie, zwyczajnie na dłużej wystarczy. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam

Gość gość
Elektryczną maszynkę. Nie ma podrażnień efekt też średnio trwały, ale da się szybciej nią iż zwykłą.

Gość gość
Na taką depilację to po pierwsze trzeba mieć kasę a po drugie to ciekawe czy Ty tak chętnie być się rozbierał przed obcymi i to jeszcze do takiego bolesnego zabiegu... :P

ja robie tak łono gole maszynką do strzyżenia włosów na prąd - philips 5000- ( ona ma nastawy ponizej 1mm ) a jaja golę - zwyklą jednorazową gilette blue 3 Dlaczego uzywam 2 maszynek do genitaliów ? bo ta philips 5000 na prąd goli o wiele szybciej , ale nie nadaje sie do jąder , bo jest większe ryzyko zacięcia i mogą wyjsc oczy z orbit .

Gość gość
ja ledwo daje rade sobie ręce ogolić depilatorem, golę czasem ręce dlatego że niestety włoski mam długie i czarne chce żeby ich było mniej chociaż, ale to ze łzami w oczach i nie zawsze daje rade, nie dałabym rady sobie depilatorem pach ogolić czy nóg a co dopiero pipe :o nie wiem jak wy to robicie że was to nie boli :D

Gość gość
gość dziś Moja żona nie narzeka, to robią kobiety więc w czym problem, a że kosztuje .....fryzjer droższy ale efekt jaki :-)

do golenia genitaliów lepiej nie stosować maszynek na prąd , najlepsze są jednorazowe łono można przejechać maszynką na prąd , bo tam nic nie uszkodzisz .. Nie ma ryzyka

maszynki na prąd maja duże obroty i mogą rwać włosy.. służą do cięcia raczej grubszego zarostu ,

Gość gość
prawictwo ogol sobie jajka maszynką elektryczną, może wkręci ci jaja w tryby

raz sobie ogoliłem elektryczną jak miałem 18 lat i niestety polała sie krew... Juz tego bledu nie popelniam Do jaj tylko jednorazowa

Gość gość
golarka jest dobra

nie kupuj zadnych depilatorów , bo to jest g****o .. Kup sobie maszynke do strzyżenia wlosów . Ja mam w swojej nastawy od 0,2 mm do 23 m philips hc5450 kupisz za 100 zł i rób tak jak ja .. ogolisz łono w 15 sekund http://img.kasa.cz/k-foto/800/4/4/3/product_1793344.jpg

nie kupuj zadnych depilatorów , bo to jest g****o .. Kup sobie maszynke do strzyżenia wlosów . Ja mam w swojej nastawy od 0,2 mm do 23 mm philips hc5450 kupisz za 100 zł i rób tak jak ja .. ogolisz łono w 15 sekund jedziesz bez nakladki na 0,2 mm jak załozysz nakladke to masz kilkanaście nastaw od 0,5 mm do 23 mm

Gość gość
mam podobną golarke ale ona nie goli dokładnie

golarka elektyczna sie nie nadaje bo wciąga często wlosy , lepsza jest maszynka do strzyżenia wlosów mniejsze ryzyko podraznień

Gość gość
kosiarką skoś

mam podobną golarke ale ona nie goli dokładnie łona nie musisz golić dokładnie.. Goli wystarczająco dobrze..

Gość gość
a jak mam niedokładnie golić?:D czyli pół ogolić pół nie? albo w paski?

co to znaczy nie goli dokładnie ? Moja goli bardzo dokladnie ? fakt nie zostawia wlosy o długosci 0,23 mm ale ich praktycznie nie widać .. POza tym musisz odpowiednio mocno przyłozyć , rozciągnac skóre. To ci wszystko zgoli na zero