Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mchy i Porosty

Kreślimy portret nieatrakcyjnego mężczyzny

Polecane posty

Gość gośćnormalnyfacet
Jeszcze powiedz ze jestes dziewica ;)

Gość gośćnormalnyfacet
Nie nie...oczywiscie ze sie pdzytulic ;)

Gość gośćnormalnyfacet
Ale na masaz dalabys sie namowic ;)

Gość gośćnormalnyfacet
Ale ja nie mowie ze ja bym cie masowal...tylko chodzi mi o to ze pomimo ze jestes osoba aseksualna to poszlabys na masaz...

Gość gośćnormalnyfacet
A dlaczego jestes taka aseksualna????...cos musialo na to wplynac

Gość gośćnormalnyfacet
Nie...interesujaca sprawa...a pomimo to masz fantazje...to jak to jest???

Gość gośćnormalnyfacet
Skad wiesz ze jestes aseksualna???

Gość gość
- jeczydupa - maminsynek - oferma - len - cham - bez kultury - niedbajacy o siebie - wulgarny - arogancki - niewierny - klamca - niezadbany - prostak - mruk

Gość gość
2 lewe rece, brudas, narzekajacy, c***a, cienias, nieambitny, niezaradny, brzydki, cyniczny, glupi, porywczy, pyskaty

Gość gość
Wygląd nie ma dla mnie nawet najmniejszego znaczenie, ale negatywy są takie jak: - miesięczne zarobki poniżej 10 tyś. - wykształcenie poniżej magisterskiego - mieszkanie w bloku lub kamienicy - brak auta - skąpstwo

Gość gośćnormalnyfacet
Gosc 10.39...wysoko sie cenisz...

Gość gość
Wystarczy, że mężczyzna jest prawiczkiem już 99% kobiet go skreśla niezależnie jak wygląda, jaki i kim jest, ile zarabia.

Gość gość
gość dziś - to ty sam siebie skreslasz jeczeniem i narzekaniem, stekajacy zakompleksiony facet nie jest atrakcyjny:O jest odpychajacy bleeee

Gość gość
uzalajacy sie nad soba chloptas - nie ma nic gorszego, a to ze sobie sam jakies wymowki wymyslasz to juz problem twojej glowy i fakt, ze jest z toba powznie cos nie tak, nic tylko uciekac🖐️

Gość gość
prawiczek normalny szuakjacy milosci, traktujacy siebie i kobiety normalnie jest bardzo ok:) natmiast juz nie to co mozna spotkac na kafe- precz z prawikami uzalajacymi sie nad soba, zakompleksionymi maminsynakami i ofermami majacymi problemy z glowa !!!!!!!!!!

Gość gość
Najgorsze jest to, że jak ktoś ma wszystkie zalety osobowości, ale wygląda jak w pierwszych postach to i tak jest odbierany jakby miał do d**y charakter

Gość doswiadczone  kobiety
nie chca prawiczkow

Gość doswiadczona nie bedzie
chciala prawiczka

Gość Nieatrakcyjny to doświadczony
A po co Ci doświadczona? Nie możesz szukać podobnej sobie? Są też mało doświadczone. Ja wybrałam niedoświadczonego, bo sama taka jestem i cenię to, że człowiek się szanuje a nie kieruje się chucią. Żadnego bardzo doświadczonego bym nie chciała. Tacy kojarzą mi się z przedmiotowym traktowaniem kobiet i wymienianiem ich na nowy model. Nie zaufałabym takiemu, a sporo takich się kręciło wokół mnie, mogłam wybierać. v NIE WMAWIAJCIE SOBIE więc, że prawik jest skreślony, bo to BZDURA. Ale nie powinien mieć na tym tle obsesji, wielkiego poczucia że to wada. Niby kto mówi, że to wada?? P****le? Kumple? Rodzice? Jeśli macie takich znajomych, to chyba źle ich wybraliście. A jeśli wierzycie mediom, które z rozpasania seksualnego i braku zasad zbijają fortunę na ludziach dających sobie wmówić, że złe czyny są dobre, a dobre złe, że szacunek do siebie i wstrzemięźliwość jest złem, to po prostu mi Was szkoda i polecam zmienić media które czytacie i oglądacie. v Człowiek powinien wiedzieć gdzie ma sumienie i nim się kierować, wiedzieć czego chce, mieć kręgosłup moralny, a nie być chorągiewką podatną na wszelkie wpływy/mody. Nie dajcie sobie wciskać kitu od zepsutych krajów "zachodu"...

Gość doswiadczona nie bedzie
po 20tce wiekszosc dziewczyn jest doswiadczona

Gość gość84
Nieatrakcyjny to doświadczony dziś W końcu jakiś głos rozsądku.

Gość gość
''Nie dajcie sobie wciskać kitu od zepsutych krajów "zachodu"...'' pierdzielenie to kobiety nazrzuca tępo mając teraz zwykle mega ilość partnerów na koncie,zaczynają współżyć wcześniej niż rówieśnicy,szybciej wchodzą w kolejny związek z kolejną ,,miłością,, i zwykle maja więcej partnerów na koncie a mimo to facet ma spełniać wciąż postawione mu wymogi by mieć partnerkę (kasa,pewność siebie,podryw),natomiast kobieta nie musi być już cnotliwa/dziewica,zwykle nie grzeszy uroda w stosunku do swojego partnera,a wciąż wymaga by partner ja poderwał,był lepszy i bogatszy bo jak nie to znajdziecie inny bo mamy takie czasy ze kobieta ma zarówno przywileje kobiet (beztroska życia) jak i przywileje mężczyzn (brak wymogu cnotliwosci i urody)

Gość gość

Gość gość
cechy fizyczne - gruby - tłusta cera - poniżej 175 - tłuste włosy - żółte zaniedbane zęby - tzw. "jedne oko na maroko drugie na kaukaz". Inne cechu - brak prawa jazdy - mieszkanie z mamusią mimo ukończonych 25 lat - małe zarobki

Gość gość
uppp

Gość gość
poniżej 170 cm bezrobotny bez gustu słuchający discopolo albo innego popu żonaty bez zainteresowań nie lubi zwierząt nie ma własnego zdania wszystko krytykuje pesymista że zycie do d**y że ten kraj do d**y brak własnej inicjatywy oczekiwanie że kobieta mu życie zorganizuje a tak prywatnie nie zdzierżę faceta nizszego ode mnie i mniej zarabiającego ode mnie

Gość gość
a ty jesteś dziewica ze wymagasz cech 100% samca

Gość gość
pulchny (wyjatek stanowia choroby np cukrzyca itp) smierdzacy potem spod pach, i ust niedomyty przed seksem brudne paznokcie charakter zaklamany prostak nietolerancyjny babiarz polinteligentny