Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefgfew

Czy dobrze zrobiłem?

Polecane posty

Gość wefgfew

Postanowiłem odpuścić sobie zadawanie się z kobietami. Zdałem sobie sprawę że po prostu nie jestem dla nich atrakcyjny. Z wyglądem u mnie nie jest najlepiej i nie mam też wybitnego wyróżniającego się charakteru. Nie jestem zamknięty i wycofany ale też nie jestem wielkim super towarzyskim kozakiem. Do tego niski wzrost i drobna budowa ciała. Żadne atrakcyjne dziewczyny ze zrozumiałych powodów nie interesowały się mną. Zainteresowanie okazywały jedynie dziewczyny których nikt inny nie chciał czyli brzydkie zaniedbane i nie rzadko do tego głupie a bycie w związku z kimś kto nam się fizycznie nie podoba jest wg mnie bez sensu. Jak myślicie czy dobrze zrobiłem odpuszczając sobie kobiety czy może powinienem jednak dalie próbować.

Gość gość
A może masz w pracy taką zadbaną która ubiegła o Cb?:*

Gość wefgfew
Aktualnie jestem na studiach ale ładniejsze dziewczyny nigdy się mną nie interesowały natomiast zawsze interesowały się mną te najbrzydsze uznałem że trzeba sobie odpuścić cos od czego sie nie nadaję

Gość gość
Chciałbyś jakąś lalkę barbie? ;/ płytki jesteś, szukaj fajnej dziewczyny, a nie tylko na wygląd patrzysz... ;/ ładne na mnie nie lecą to nie chce żadnej... żal

Gość wefgfew
Nie szukam lalki Barbie tylko żeby być z kimś w związku to ta osoba musi się nam podobać dotyczy to za równo kobiet i mężczyzn. Mnie wszystkie ładna i fajne dziewczyny olewają a zostają mi same za przeproszeniem odpady czyli często ani fajne ani ładne

Gość gość
skoro sam ani ładny ani nie wyrozniasz sie charakterem to nie wymagaj tego od kobiety ;-)

Gość wefgfew
Dlatego właśnie sobie to odpuściłem uznałem że nie ma sensu się męczyć jak nie ma się szans na osiągnięcie sukcesu

Gość gość
Nie każdy może sobie znaleźć kobietę także dobrze że sobie odpuściłes

Gość gość
Takie są prawa natury jak nie masz wyglądu to zostaje ci jeszcze kasa ale jak i jej nie masz to faktycznie nie masz na co liczyć

Gość gość
może nie rzecz w tym by sobie odpuścić kobietę, może zmień wymagania i wez jakas przeciętna.

Gość gość
Problem w tym że ostatnio widzę masę brzydkich i przeciętnych kobiet z przystojnymi mężczyznami a o tych ładnych już nawet nie wspominam. Natomiast takich jak ja widuję rzadko wogóle z dziewczynami. Może i mógłbym znaleźć sobie jakąś niezbyt ładną ale raczej ciezko jest być w związku z kims kto nam się fizycznie nie podoba. To działa w obie strony tak samo jak większość dziewczyn nie chce być ze mną bo im się nie podobam tak samo ja nie będę z kimś kto mnie odrzuca z wyglądu.

Gość gość
może zainwestuj w siebie? idź na siłownię, wybierz się na jakieś zakupy, kup coś nowego, zmień fryzurę, postaw włosy na gumę/żel/ułóż je, kup nowe buty, zmień tryb życia, wyjdź do ludzi?

Gość bimber2015
Brzydki czlowieku, nie jesteś brzydki,jesteś unikatowy.Odkryj w sobie talenty które niewątpliwie posiadasz,kobiety cenią bogatych.Rezygnując z kontaktu z połowa społeczności pozbawiasz się możliwości zrozumienia,poznania jakże odmiennej przestrzeni.Nigdy jej nie poznasz,zrozumiesz,nieprzewidywalnosc kolejnego odcinka '' z kamerą wśród kobiet''.

Gość wefgfew
Źle się wyraziłem nie mówię że całkowicie zrywam kontakty ze wszystkimi kobietami bo to nie możliwe. Chodziło mi o to że odpuszczam sobie szukanie kobiety do związku. A co do tej całej cholernej siłowni to nie ma ona w moim wypadku sensu ponieważ w moim wypadku w grę wchodzi również bardzo drobna budowa ciała barki mam węższe od 90% facetów i od niejednej kobiety. 3 lata temu ważyłem przy wzroście 170 cm 47 kg. Chodziłem juz na siłownię ale przy tak drobnej budowie efekty pomimo tego że były nie były widoczne ponieważ dalej jetem mniejszy od 90% mężczyzn. Pomimo że ważę ponad 60 kg

Gość gość
:D wyglądasz tragicznie i masz pretensje, że ładne kobiety na Ciebie nie zwracają uwagi? :D

Gość wefgfew
Nie mam pretensji ponieważ je rozumiem. A ponieważ nie jestem w sanie znaleśc sobie odpowiedniej kobiety to nie szukam.

Gość gość
chodzenie na silke ma sens, uwierz ;-) jedz zdrowo, moze idz do dietetyka. mialam kiedyś chłopaka który byl chudy, wychudzony, masakryczne huherko, balam sie ze go zlamie. tacy faceci nie sa atrakcyjni.

Gość wefgfew
Tylko że wiesz chodziłem na siłkę ponad pól roku i moi znajmi pomimo że nigdy w ręku sztangi nie trzymali to wyglądali lepiej odemnie.