Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cebulka09

Ginekolog Włocławek

Polecane posty

Dziewczyny proszę o pomoc szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży z Włocławka lub okolic, może być na NFZ lub prywatny. Jeśli prywatny to napiszcie mi jak to cenowo wygląda.

Gość gość
Lisiecki Lisiecka- Strupiechowska ul. kaliska Cena nie wiem

Gość gość
na nfz w radziejowskim szpitalu. polecam oboje

a długi termin oczekiwania na wizytę, i ogólnie szpital w Radziejowie bardziej polecasz niż we Włocławku ?

Gość gość
Jak powiesz, ze w ciązy to chyba krótszy czas oczekiwania niż normalnie. oczywiście, ze bardziej polecam szpital w radziejowie. Rodziłam 2,5 miesiaca temu i jestem zadoolona. Moja ciaze prowadził dr Lisiecki, a dr Lisiecka odbierała poród. Bardzo fachowa opieka lekarzy jak dla mnie. W mojej sali lezała dziewczyna z Włocławka i powiedziała, ze nigdy nie rodziłaby we Włocławku, ale wiesz, kazdy ma swoja opinie. Powiem tylko tyle, parę razy w ciazy leżałam w szpitalu w radziejowie i było duzo kobiet do porodu z okolic Włocławka. Ja polecam

Gość gość
Wizyty sa co miesiac, więc z Włocławka nie miałabys daleko dojeżdzać, a byłyby za darmo wizyty

no ja mam ok60km, ale to nie tak daleko myślę, nie wiem gdzie mam juz szukac dobrego ginekologa, wedlug ostatniej miesiaczki to 5tc i 3 dzien, testy mam pozytywne, miesiaczki brak, bylam przedwczoraj u mojego ginekologa, a on powiedzial ze to za wczesnie i kazal przyjsc mi za 3-4 tyg, czy to normalne??

Gość gość
Nie ma sensu iść wcześniej niż 2 tygodnie od terminu spodziewanej miesiaczki, bo faktycznie nic nie będzie widać. A po 2 tygodniach byc moze będzie już biło serduszko :-) Ja byłam 3 tygodnie od terminu miesiaczki i zarodek już był piękny, duzy i bijace serduszko :-) Czasem nie ma co się spieszyć i potem niepotrzebnie denerwować

ja sie troche martwie, bo taki drętwy ten moj ginekolog, nic nie mowi, powiedzial ze mam robic wszystko tak jak robilam do tej pory, nawet nie powiedzial mi ze mam brac kwas foliowy. Ostatni okres mialam 6 stycznia, a kwas zaczelam brac od 04.02, boje sie ze za pozno...

Gość gość
Nie bój się, są kobiety, które w ogóle nie biorą waśni rodzą zdrowe dzieci. Lisiecki nie jest zbyt rozmowny, tylko konkrety. Ale to dobry lekarz. Jeżeli zależy Ci na lepszym kontakcie, to polecam Lisiecką. Fajna z niej babka i dokładna

Gość gość
Kwasu i*

Gość gość
ja nie polecam doktora Lis....o.prowadził on moją pierwsza ciążę. poza tym ma on kilka toczacych sie spraw - głośno było o tym chyba w interwencji. ja polecam dr Rok-podlewska z radziejowa. prowadziła moją drugą ciąze i byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Dr Rok też jest dobra

Gość gość
54 2856240 por k

Gość gość
Ja osobiście polecam tego dobrego ginekologa z Włocławka

Gość gość
Moją pierwszą ciążę prowadził Krajewski. Ogólnie dobry lekarz, bardzo delikatny i profesjonalny. Drażniło mnie to, że przy końcu wizyty mówił ile się należy :P Jakoś wolę sama zapytać ;) Teraz staram się o drugie dziecko i chodzę do Litwińskiego. Jak zajdę w ciążę to u niego zostanę. Litwiński ma taką jakby małą klinikę. Pracuje tam sporo położnych, pielęgniarek, robią różne badania np nasienia, hormony itp, ale też inseminacje itp. U niego jest wszystko na wyższym poziomie i ogólnie robi wszystko by pomóc zajść w ciążę, wszystko dokładnie wyjaśnia. Jestem zadowolona. Ceny podobne. U Litwińskiego zwykle płacę 100 zł, u Krajewskiego płaciłam 100zł, albo 150 zł.

Gość gość
Aaaa i rodziłam we W-ku. Ogólnie poród był bardzo długi ale z personelu i traktowania byłam bardzo zadowolona. Położne są naprawdę bardzo fajne, gorzej z pielęgniarkami i pobytem na sali.

Gość ania2555566
nie polecam ginekologa na winieckiej we wloclawku. antos. mizerny gabinet. nic nie potrafi.