Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostownica

Polecane posty

Gość gość

Jaką, niedrogą, polecacie aby włosy były gładkie i lśniące , myślałam o takiej z keratyną , ma któraś ?

Gość gość
czemu chcesz prostowac, kazda prostownica troche niszczy wlosy :) Ja mam calkiem proste wlosy, prostownice uzywam jednynie kiedy sporadycznie chce miec (loki!) tak, loki. Wychodza mi naturalne i lsniace :) Mylse ze grund to uzywac wsyzstkeigo z umiarem. Nie wiem jakie prostownice sa na rynku w Polsce. Ale wiem, ze wiele dzeiwczyn zalowalo po tem bo musialy scinac wlosy po dlugim uzywaniu prostownicy :( Wiec nie do radze Ci niestety jaka :)

Gość gość
Wiem że trochę niszczy bo używam takiej zwykłej , a słyszałam że są takie które tak nie niszczą

Gość gość
;)

Prostownice z keratyną niestety do najtańszych nie należą :/ Ja polecam Remingtona Keratin Pro. Klientki mówiły że sprawdza się świetnie. Włosy są gładsze I wyglądają zdrowiej. Kosztuje co prawda 199zł w media markt ale ma 5lat gwarancji, więc naprawdę dużo jak na prostownicę. Więcej mozesz poczytać tutaj: http://pl.remington-europe.com/women/haircare/straighteners/keratin-therapy-pro-straightener-s8590.html

Gość gość
nieprawda, ze kazda prostownica niszczy wosy - panasonic z technologia nanoe nawet je odżywia, dziewdczyny to juz nie średniowiecze ;)