Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł B

Potrzebuje gotówki, proszę o wsparcie niezależne

Polecane posty

Gość Paweł B

Paweł B dziś [15:21] Witam, Nazywam się Paweł B. i proszę o łaskę Bogatych Ludzi, którzy mogą mnie wesprzeć finansowo. Ekonomia tłumi moje zdecydowanie i pewność siebie. Wiem, że jest wielu Takich Ludzi którym nie brakuje. Jestem dobrym Człowiekiem i wierze, że zasługuję na takie wsparcie szczególnie w tej chwili. Wydarzenia w moim życiu prowadzą mnie z dnia na dzień do samotności-ograniczeń. Urodziłem się i wychowałem w Lubinie, także to moje rodowite miasto. Miasto Górników czyli jakieś 85% Ludności to Górnicy, ja niestety należę do tej mniejszej grupy w kolebce miasteczka, ze względu ograniczeń związanych ze zdrowiem. To ograniczenie to Królewska Choroba, czyli Hemofilia. Ważne jest to, że w Lubinie (na 74 328 ludności) mam ją tylko ja. W 2008 roku jadąc do Niemiec 3km od domu w miejscowości Chróstnik k/Legnicy na drodze krajowej, na której dziennie przejeżdża ponad 10tys. pojazdów wybiegły trzy czarne KONIE ???!!! doszło do tragicznego w skutkach zdarzenia, bo sforsowałem biedną zwierzynę przez nieumyślność właściciela i zdrowo za to zapłaciłem zdrowiem i kapitałem. Zrujnowało mnie to wydarzenie całkowicie, ale co najlepsze ? Mając Hemofilię, czyli brak krzepliwości krwi nie było łatwo PRZEŻYĆ, straciłem węch, smak w sumie 40% trwałego uszczerbku, ale Zostałem i czuje, że MAM COŚ WAŻNEGO DO POZOSTAWIENIA NA TYM ŚWIECIE. Po tym wydarzeniu straciłem Wszystko, nie udało mi się odzyskać nawet 1 złotówki przez procedury Sądowe (8 rozpraw w sądzie rejonowym UMORZONE następne 4 w Sądzie Okręgowym i nareszcie wygrałem i doprowadziłem do ugody, czyli porozumienia stron, ale z braku doświadczenia, dałem się oszukać, zostałem na lodzie SAM. Chęć podzielenia się przeżyciami jest tak wielka, że nie odpuszczę tym co zrównali mnie bezpodstawnie z ziemią. Jeden dzień i Trzy Czarne Konie zrujnowały moje Młode Życie smutas.gif Oddam Wierzytelność w dobre ręce potrzebuje POMOCY zdrowie jest Najważniejsze. W obecnej chwili przez te procedury Sądowe zamiast odzyskać i zrehabilitować się mam -15,000 na koncie. Życie w przypadku wielu ludzi jest loterią, wystarczy się znaleźć w dobrym miejscu w dobrym czasie i życie może wyglądać zupełnie inaczej. Wiecie o tym, że istnieje na świecie takie coś jak „RÓWNOWAGA” czyli im więcej dajesz tym więcej otrzymujesz i odwrotnie. Wiem, że nie jestem zwykłym człowiekiem, czuje to w głębi serca i czekam na Siłę wyższą która mnie bezinteresownie wesprze i pozwoli żyć jak przystało żyć w XXI wieku... Z poważaniem P a w e ł B u n d z i ó w ul. T o p o l o w a 6 M 3 4 59-300 L u b i n Mój Nr Konta : ING 70-1050-1748-1000-0022-7512-3632

Gość gość
TAK ZDECYDOWANIE TAK DZIEKUJE