Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motyl38

PUMA marka odradzam !

Polecane posty

Gość Motyl38

Nie polecam robić zakupów w tym sklepie jak i całej sieci pumy, zareklamowałem spodnie bawełniane dresowe, które po pierwszym praniu się zmechaciły, po 2-3 miesiącach zaczęły się przecierać w kroku i nitki przy nogawkach zaczęły się już pruć. Pomimo tego, że na reklamacje jest czas 2 lata od daty zakupu to ekspedientka i tak kręciła nosem, żeby tę reklamację w ogóle przyjąć. Ponad to dziś odebrałem spodnie, ponieważ reklamacja była rozpatrzona negatywnie. Dlaczego negatywnie ponieważ powinienem maksymalnie 2 miesiące po zaistniałej szkodzie zgłosić reklamacje ( dodaje, że czas na reklamacje jest 2 lata a nie 2 miesiące). Co do mechacenia odpisali, że taki jest materiał ( spodnie prane w 30 stopniach), co od przetarć i nitek - zły sposób użytkowania, uszkodzenie mechaniczne. Uwieńczeniem całej reklamacji było stwierdzenie, że sprzedawca sprzedawał towar nie naruszony bez wad i ze względu na to reklamacja została rozpatrzona negatywnie. Podsumowując odradzam wam zakupy w tym sklepie, żadna reklamacja nie zostanie rozpatrzona pozytywnie, nie raz słyszałem o tym jak ludzie reklamowali buty tam i reklamacje były negatywne. Dodam, że mam spodnie dresowe z CROPPa ponad 2 lata i dopiero po 1,5 roku zaczęły się przecierać w kroku + żadnego mechacenia nie ma. Za kupiłem też ponad 4 miesiące temu w carrefour spodnie dresowe nike, prane są identycznie jak te pumy i nie wystąpiło żadne mechacenie czy przetarcie w kroku gdzie w pumy nastąpiło przetarcie po około 2-3 miesiącach, a zmechaciły się po 1 praniu już. Spodnie Croppa kosztowały 79,99zł Spodnie Nike w carrefour 69,99 zł Spodnie Puma z tego outletu 119,99 zł Żenujące jest to, że zapłaciłem taką cenę za produkt który nie był tyle wart spodnie croppa okazywało by się że gorsze są tansze i wytzymują lepiej. Spodnie Nike marka lepsza cena niższa produkt wart swojej ceny, a nawet można stwierdzić, że się kupiło za bezcen takie spodnie. Odradzam jeszcze raz zakupy w Pumie, bynajmniej spodni nawet w takim Reserved rozpatrują pozytywnie reklamacje przy przetarciu spodni. ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!!!! niech to będzie dla was przestroga!!! NIE DAJCIE SIĘ CHWYTOM, NIE PŁAĆCIE KUPĘ KASY ZA MARKĘ, która i tak jest dziadowska bo jakość ich produktów daje wiele do życzenia, chcecie kupić odzież sportową idźcie do konkurencji Nike ma porównywalne ceny, a jakość o wiele wyższą. Spodnie kupione w Factory Annopol sklep Puma

Gość gość
spodnie ci się przetarły bo smród z krocza osłabił materiał,podmywaj się regularnie i dokładnie,a nie bedzie problemu

Gość gość
buty maja abadzo slabe, slabsze niz najtansze z dyskontu, z adidasow corki material doslownie odchodzil platami, szkoda, ze rachunek wyrzucilam,a do sklepu mam kawalek, bo bym je reklamowala, na szczescie juz wyrosla z nich :)

Gość gość
Co do butów, to biegam w pumach faas 300 i złego słowa nie powiem, spodnie dresowe pumy mam chyba z cztery lata i nic się z nimi nie dzieje. ALe spooko rozumiem. Może spróbuj sobie wejść na http://allinside.pl/ mają bardzo fajne dresiki z podobnego materiału jak w croppie :)

Gość gość
z tymi butami to dziwna sprawa, sama mam juz kolejna pare z ktora sie nic nie dzieje :) a corka takze w takich bialo- fioletowych miala wiecznie odklejajacy sie czubek, te przypadki nauczyly mnie trzymania rachunkow od firmy Puma, bo juz trzeciej reklamacji im nie odpuszcze :P