Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚwirekO

Wyleczyć chrapanie Centrum med. MML

Polecane posty

Gość ŚwirekO

Witam, Zastanawiam się nad "zlikwidowaniem" chrapania, ogólnie budzę się nie wyspany nawet po 10 h snu, ogónie chrapanie nie jest zdrowe a i wkurzam domowników :/ Klinika MML oferuje taką możliwość. Czy ktoś z czytających robił sobie taki zabieg? albo znajomy znajomych?

jeśli chodzi o leczenie się w klinice MML to ja tam byłem pacjentem właśnie przechodziłem zabieg chirurgiczny w celu usunięcia tego problemu, podobnie mój 7-mio letni syn, który chrapał. rezultat jest taki, że obaj lepiej śpimy, rano nie wstajemy zmęczeni, a dodatkowo łatwiej się nam oddycha :)

Gość gość987
O tak! Ja też mogę polecić Ci tę klinikę i ten zabieg. Będziesz czuł się lepiej i lepiej będziesz funkcjonował-bo mózg będzie dotleniany regularnie a Ty będziesz wypoczęty! I zapewne po zabiegu wyjdziesz wieczorem bo tam tak szybko i sprawnie to robią, ja jeszcze miałem w pakiecie wizyty kontrolne. Śmiało możesz się tam zapisać!

akurat cena do tego co oferują jest świetna i przystępna ;) oby więcej mieli swoich kliniki, ponieważ klinika MML naprawdę czyni cuda i pomaga ludziom, co jest wspaniałe ;)

Bardzo fajnie że tam trafisz, jest to prywatna klinika ale możesz mieć pewność że po serii badań trafią w 100% diagnozę, która odpowiada za chrapanie :D

Gość gość
klinika MML jest moim zdaniem najlepsza, dzięki nim jakość mojego snu/życia codziennego znacznie wzrosła i teraz żyję sobie naprawdę doskonale :)

Gość gość
też się nad tym zastanawiałam żeby posłać tam męża, ale bał się zabiegu... więc były różne próby, różne wyczytane w necie triki i jakieś suplementy, aż w końcu problem od 3 tygodni minął... mam nadzieję, że na zawsze! to za sprawą tego suplementu http://www.croc.link/4Vr , ja kupowałam za 139zł, ale teraz jest ukryta promocja, wystarczy spróbować zamknąć stronę, pojawi się pytanie czy na pewno chcesz ją opuścić i jak wybierzemy, że jednak zostajemy to pojawi się promocja 99zł :)

Gość gość
Gdzieś w gazecie jakiejś czytałam artykuł jak wypowiadali się lekarze z MML, właśnie na temat chrapania, myślę że nie ma się czego bać :) Dobre opinie mają pacjenci o tej klinice.

Gość gość
Tak muszę przyznać, że to miejsce zasługuje na uwagę wszystkich cierpiących na różne schorzenia związane z chrapaniem i nie tylko. Fachowo i konkretnie.

Gość gość
No tak racja osobiście nie byłam ale moja ciotka korzystała z opieki w tamtejszej klinice i sobie chwalila ponadto istnieje tam też możliwośc zapisu oraz leczenia w ramach nfz może terminy nie sa natychmiast ale ciotka zapisala się na operację zaćmy w ramach nfz i termin dostala za dwa mce a na kolejne oko za kolejne dwa od pierwszego zabiegu a wiec chyba warto