Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana0000

nie wiem co chce studiowac...

Polecane posty

Gość niezdecydowana0000

mieszkam od malego za granica, do 1 kwietnia musze wyslac podania na uczelnie... U nas nie ma takiej matury jak w Polsce, liczy sie srednia z przedmiotow ktore zbiera sie przez cale 3 lata liceum.. Jesli pojdzie mi tak dobrze jak w 1 semestrze bede miec okolo 5,3 w sredniej.. Profil w liceum ktory wybralam to historia i filozofia, prawo i socjologia. Nie mam pojecia kim chce zostac, co studiowac. Zawsze interesowalam sie spoleczenstwem, polityka, konfliktami/wojnami i podobnymi rzeczami... Co z tej listy wg was moze mi dac zawod w przyszlosci? 1. Prawo( na 99% sie dostane) 2. Psychologia(na 100%) 3. ekonomia polityczna(? nie wiem jak to przetlumaczyc na polski... tez na 100% sie dostane..) 4. socjologia 5. Nieruchomosc

Gość EjdżTiSiEmEjt
Błagam, tylko nie idź na socjo żadne... Psychologię też daj do rezerwy... Nie wiem co to ekonomia polityczna... Nieruchomości też trochę bieda... Chyba tylko prawo brzmi sensownie... Jeśli któryś kierunek jest zgodny z twoimi zainteresowaniami, to nie pacz na to co napisałem :)