Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzucamy żale przed walentynkami

Polecane posty

Gość gość

Piszcie o wszystkich utraconych, nieodwzajemnionych , skończonych, etc miłościach :)

Gość gość
żeby zapomnieć, najpierw trzeba to z siebie wyrzucić

Gość szarik na 102
Żal mi ściska tyłek,wielki ze mnie myłek. Mimo,że już nie te zwieracze może jeszcze kiedyś Cię wychacze... Z chodnika oczywiście,moje oczy wiszą wciąż...kiepski byłby ze mnie mąż.

Gość gość
Jak spędzić Walentynki po raz pierwszy bez męża po 21 -latach małżeństwa ? Czuję się samotna i opuszczona . Nie jestem jeszcze chyba taka stara 41 lat.

Gość gość444
Faceci to jednak świnie

Gość gość
wyhaczyć szarik

Gość gość
Tak mój mąż okazał się świnią i draniem ,znalazł sobie kochankę.

Gość gość
ja nie mam żadnego żalu,ciesze się,ze pokochałam,że wiem co to miłość i nie ma żadnego znaczenia,że jestem sama dobranocka

Gość szarik na 102
Hak,chaki,charpuny,harpun Jest jeszcze coś takiego jak metafora optyczna(wersja internetowa) Piszę chaki,czytam czaki...każdy sam wybiera czy chce być wyhaczony czy wyczakowiony. 80% moich polonistek,a było ich wiele to były stare panny. Zmysł estetyczny!

Gość EjdżTiSiEmEjt
To żałosne... Nie mam komu dać walentynki :)

Szariku, ze mnie też by była kiepska żona, ale nie jestem przez to w smutku pogrążona :) Nikt mnie nie chce. Co zrobić? Czy mam się z tego powodu dobić?

Gość gość
A ja bym chciała z kimś miło spędzić ten dzień, może na spacerze albo kawie ?

Gość szarik na 102
Jedyne co powinnaś zrobić to trochę sobie dorobić. Nie koniecznie na boku,bo to kończy się w rozkroku...

Gość gość
Ej szarik na 102 , nie bądź taki dowcipny ,twoje żarty mnie dzisiaj nie bawią.

Gość szarik na 102
Bawidamek? No co ty,moj dziadek miał zamek!

Gość gość
Forum Życie uczucioweWyrzucamy żale przed walentynkami Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Wyrzucamy żale przed walentynkami gość dziś Piszcie o wszystkich utraconych, nieodwzajemnionych , skończonych, etc miłościach usmiech.gif inaccessible89 dziś Po co? Nie lepiej zapomnieć? Do you desire me, or not? gość dziś żeby zapomnieć, najpierw trzeba to z siebie wyrzucić szarik na 102 dziś Żal mi ściska tyłek,wielki ze mnie myłek. Mimo,że już nie te zwieracze może jeszcze kiedyś Cię wychacze... Z chodnika oczywiście,moje oczy wiszą wciąż...kiepski byłby ze mnie mąż. gość dziś Jak spędzić Walentynki po raz pierwszy bez męża po 21 -latach małżeństwa ? Czuję się samotna i opuszczona . Nie jestem jeszcze chyba taka stara 41 lat. gość444 dziś Faceci to jednak świnie Samotny Romantyk II dziś Paulinka smutas.gif gość dziś wyhaczyć szarik gość dziś Tak mój mąż okazał się świnią i draniem ,znalazł sobie kochankę. gość dziś ja nie mam żadnego żalu,ciesze się,ze pokochałam,że wiem co to miłość i nie ma żadnego znaczenia,że jestem sama dobranocka szarik na 102 dziś Hak,chaki,charpuny,harpun Jest jeszcze coś takiego jak metafora optyczna(wersja internetowa) Piszę chaki,czytam czaki...każdy sam wybiera czy chce być wyhaczony czy wyczakowiony. 80% moich polonistek,a było ich wiele to były stare panny. Zmysł estetyczny! EjdżTiSiEmEjt dziś To żałosne... Nie mam komu dać walentynki usmiech.gif twoja kotka psotka dziś Szariku, ze mnie też by była kiepska żona, ale nie jestem przez to w smutku pogrążona usmiech.gif Nikt mnie nie chce. Co zrobić? Czy mam się z tego powodu dobić? gość dziś A ja bym chciała z kimś miło spędzić ten dzień, może na spacerze albo kawie ? szarik na 102 dziś Jedyne co powinnaś zrobić to trochę sobie dorobić. Nie koniecznie na boku,bo to kończy się w rozkroku... gość dziś Ej szarik na 102 , nie bądź taki dowcipny ,twoje żarty mnie dzisiaj nie bawią. twoja kotka psotka dziś I wszystko jasne. Nikt nie chce, bo biedna. Inne tematy z tej kategorii smutno mi - jak sprawić żeby sie odkochał? szarik na 102 dziś Bawidamek? No co ty,moj dziadek miał zamek!

Gość gośćszarik
Spotkała się bieda z nędzą,przed północą sobie zrzędzą... dobranoc,jutro ma ciężki ale zarazem dobry dzień

Gość gość
Dobranoc wszystkim i życzę Wszystkim spełnionej i odwzajemnionej prawdziwej miłości!!!

Gość gość
Dla mnie to właśnie we walentynki jest mój życiowy piątek trzynastego.

Gość gość
I co z tego, że się kogoś kocha? Spotkałam bratnią duszę, pokochałam bezwarunkowo, a on właśnie sobie znalazł kogoś innego? Można sobie tą całą miłość wsadzić gdzieś. Tylko powoduje cierpienie.

Gość gość
12,33 to niestety prawda,szczególnie jest to trudne,i bolesne dla tych,co są "romantykami" ,że ktoś,jeden ,na całe życie i po życia kres,,,

Gość gość
chuj ,który kreuje się na dżentelmena,nie złożył życzeń żonie, na pewno ma kochankę!!!!!!!!!!!! od dziś nie znam go

Gość gość
Mam 25 lat nie miałem żadnej dziewczyny, 2 razy się zakochałem w życiu i 2 razy dostałem kosza. Yebać to ! Idę się napić.

Gość martynecka
Mój teraz ***** się ze swoją nową dziewczyną. :)

Gość gość
do 12:33 kochać kogoś a być z kimś parę lat to dwie różne bajki

Gość gość
"gość wczoraj 12,33 to niestety prawda,szczególnie jest to trudne,i bolesne dla tych,co są "romantykami" ,że ktoś,jeden ,na całe życie i po życia kres,,," To ja z 12.33. To nawet nie tak, że jestem romatykiem. Ja po prostu wiem, że on albo nikt inny. To się czuje. I boli, że on nie odwzajemnia. Nawet na zwykły, niewalentynkow e-mail mi nie odpisał. :-(

Gość gość
Smutne to, ale prawdziwe.