Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcie usg 3D płeć zerknijcie na fotkę :)

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wróciłam z badania. Jestem w 13tc. Czy ktoras z Was posiada podobne zdjęcie swojego dziecka z tego okresu i poadzieli sie inf.odnosnie plci?

Gość gość
synek bedzie :-)

Gość gość
Z płcią nie pomogę bo w tym wieku obie płcie wyglądają identycznie, ale bobo fajne :)

Gość gość
facecik :)

Gość gość
Zdjecie z 13tyg??? Niezle.... ja jestem w 30 i nie mam takiego wyrazistego foto... na pierwszy rzut oka chlopak ale te narzady sie dopiero rozwijaja wiec ciezko powiedziec na jakim etapie ewolucji sa i wszystko jeszcze moze sie zdarzyc ;)

Gość gość
No właśnie... na 3D stwierdziła, że raczej na synka sprawa wygląda. Później mialam badanie genetyczne z innym lekarzem, wykonywal je w 2D i stwierdził...ze widzi trzy kreski i on by sie skłaniał ku córce. Dziewczynka miałaby taki woreczek? Odkąd wiem, że wszystkie pomiary sa w normie to już przestałam sie stresować zdrowiem dziecka. Ale ludzka ciekawość jest taka dziwna :-) i wgapiam się w te zdjęcia i sama już nie wiem. Ale zagadka :-)

Gość gośćautorka
A wyobraź sobie, że te zdjęcia wykonywał lekarz na nfz w szpitalu :-) prywatnie w poprzednich ciążach płaciłam majątek, a zdjęcia jak z kalkulatora ;-)

Gość gość
U dziewczynki może być taki obrzęk i tak to wygląda właśnie. Póki nie zobaczysz wyraźnego siurka to nie będziesz miała pewności. Jeszcze kilka tygodni i wszystko będzie jasne... no chyba że się dupą do was wypnie na połówkowym :D

Gość gość
No to jeszcze dwa dłuuugie miesiące i wszystko będzie jasne ;-)

Gość gość
Moja tez miala taki woreczek. Obrzekniete wargi sromowe. Kazdy obstawial,ze chlopak,ze to jajeczka,a tu w 20.tc pokazala ladna pipke :)

Gość gość
Nieźle! :)

Gość gość
ladne to zdjecie moge spytac gdzie ty mieszkasz bo szukam w okolicy kogos kto robi 4d i cos widac a nie jak na tych dotychczasowych..;/

Gość gość
Mam podobnie. W 11tc wygladalo na chlopca, w 20tc na dziewczynke. 25tc ide prywatnie jeszcze i zobaczymy. Mowia ze chlopakowi nie odpadnie. Zobaczymy.

Gość gość
Dziewczynka w "tym wieku" :) może mieć jeszcze przerośniętą łechtaczkę. Dla mnie też wygląda na chłopca, ale jeszcze się nie nastawiaj:) Super dzidziuś, jedno foto obejrzałam, a tyle wspomnień się pojawiło... Dzięki:)

Gość gość
no to się cieszę, wspomnienia to piękna sprawa ;-) ja też sobie czasem oglądam stare zdjęcia, czasem filmiki (szkoda, że tak rzadko nagrywałam swoje małe jeszcze dzieci!) i zdarza mi się, że się oczy spocą ;-) jak pomyślę o porodówce to też nie umiem pohamować emocji. Wiecie co, napiszę za te parę tygodni po połówkowym kim jest ten mały człowiek ;-) dziś już mi wszystko jedno, choć bardzo jestem ciekawa relacji matka-syn. Szczególnie jak już mi te dzieci z domu wyfruną, a ja będę babcią wyczekującą wnuków hi hi :-)

Gość gość
Na dwoj***abka wrozyla.... W tym wieku u chłopa i babki wygląda identycznie.... Mi mój gin powiedział że w 13 tyg nie ma sensu rozpoznawać płci. za 2 miesiące będzie wszystko jasne ;-) a fotka śliczna.... najważniejsze żeby zdrowe bylo