Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bulimik

Polecane posty

Gość gość

Czesc podejrzewam mojego faceta o to, ze ma bulimie. Wnioskuję to po tym, że się bardzo najada (głównie słodyczami) a następnie idzie do toalety (siedzi tam od 30 min do 1h). Czy znałyście jakiegoś faceta chorego na bulimię. Z reguły jest to choroba, na którą cierpią głównie kobiety, ale wyczytałam w internecie, że ok 1% wśród chorych to mężczyźni. W jaki sposób mu pomóc? Czy powinnam się go zapytać czy jest chory? Nie chcę też go swoją natarczywością wystraszyć. Proszę o radę...

Gość gość
Jakby miał bulimię to bardziej by się krył to po pierwsze. Po drugie osoba z takim zaburzeniem opycha się do oporu. Sama miałam bulimię, więc wiem, jak to wygląda.

Gość gość
Ale on się ukrywa. To nie jest tak, że ogłasza wszystkim dookoła, że jest chory na bulimię...

Gość gość
Obżera się przy Tobie i chodzi do ubikacji też jak jesteś?

Gość gość
Wiesz co przeczytalam to i az mi sie cieplo zrobilo,bo moj facet robi to samo.Zawsze zabiera ze soba tableta i wlacza muzyke.Mowi,ze lubi sobie sluchac muzyki jak siedzi na kibelku.Ale teraz to mi sie w calosc sklada.Jest strasznie chudy a je mega duzo.pochlania wszystko ,slodycze kocha potrafi siedziec 40 minut w toalecie zwlaszcza wieczorem przed spaniem.

Gość gość
ja akurat byłam gruba mając bulimię. Nigdy nie jadłam przy kimś, ale kupowałam całe worki z jedzeniem i obżerałam się do oporu i dopiero później wymiotowałam, też jak kogoś nie było albo w swoim pokoju do worka na śmieci i wynosiłam to później do kontenerów. Często się wtedy zamykałam i miałam włączony głośno telewizor.