Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawllo

CZY W WASZYCH MAŁŻEŃSTWACH

Polecane posty

Gość Pawllo

Też wygasła namiętność? U nas po 17 latach już w zasadzie nie istnieje...:-( Ostatni raz kochaliśmy się chyba z rok temu... Poza tym jesteśmy zgodną parą i gdyby nie ta sfera to byłoby super! Jak to jest u Was?

Gość gość
?

Gość gość
Przeczytaj reklamę i będziesz znać odpowiedź.

Gość Pawllo
Spoko , spoko ja raczej z tych szczupłych i zadbanych, żona zresztą też...

Gość gość
Nam stuknęła w zeszłym tygodniu 16 rocznica i raczej nie narzekamy na brak namiętności. Może trzeba się oderwać trochę od codzienności. To pomaga:)

Gość Pawllo
To pewno też, tym bardziej że bardzo dużo pracuję...

Gość gość
jak mozna nie uprawiac sexu od roku ty nie chcesz ? on nie chce ? czy olewacie to razem.wez sama go zachec nie wiem zrob cos .widac,ze oboje macie chyba to gdzies straszne

Gość gość
Takie stare dziady i jeszcze seks uprawiają? Seks jest dla gowniarzy

Gość gość
Oboje musicie chcieć być blisko. U nas też praca i przez te lata nie zawsze jest sielanka,ale ogólnie lubimy być blisko,lubimy razem wychodzić. Trzeba znaleźć czas na życie:)

Gość Pawllo
Ja o wiele częściej mam na to ochotę ale żona to już w ogóle...

Gość gość
U nas stuknęła 27-ma rocznica i motylki jak były, tak są. Szkoda że u Ciebie wygasa albo wygasła? Czas na szaleństwa moja droga! Ty sama zacznij. Umów się ze swoim facetem w motelu/hotelu. Weź ze sobą troszkę alkoholu (jak pijecie/lubicie), truskawki, załóż coś seksownego, coś czego przedtem byś nie zrobiła i powiedz facetowi żeby był tam i tam, o tej i o tej porze, a jedyne Twoje wymagania to żeby był czysty, ogolony i przyszedł z bitą śmietaną bo reszta to niespodzianka. Powodzenia! O bliskość i seksowność trzeba dbać. Następnym razem to ON ma Cię zaskoczyć i powiedz mu to! My mamy frajdę i Tobie też takiej życzę :-)

Gość gość
Rok przerwy to bardzo długo. Ty nie próbujesz zbliżyć się do żony? Nie pociąga cię już? Czy raczej próbujesz, a ona nie chce?

Gość Pawllo
Jak napisałem powyżej to raczej żona nie przejawia już zainteresowania...

Gość gość
pawllo masz malego i nie umiesz tego robic to co ja mam wyciagac ciagnik na jedno zdzblo?

Gość gość
Kobiety czasem mają takie etapy w życiu,że seks schodzi na dalszy plan. mimo to czują się w związku szczęśliwe i spełnione. Ale nawet jeśli ona zwyczajnie nie potrzebuje, to czasem mogłaby się rozochocić dla męża:)

Gość Pawllo
Ba...

Gość gość
Głowa do góry:) Skoro jeszcze ci zależy to weź sprawy w swoje ręce. Kobieta rzadko przejawia inicjatywę na tym etapie związku.

Gość gość
Jutro walentynki. Znajdź trochę czasu,zabierz gdzieś żonę, kup kwiaty. Może coś z tego wyjdzie:) Ja gorąco ci kibicuję . Lubię jak ludzie są szczęśliwi.

Gość gość
U nas gorąco jak 15 lat temu....

Gość Pawllo
Dzięki wielkie! Ale my jesteśmy szczęśliwi! Fakt , wzajemna fascynacja fizyczna już wygasła ale miłość dalej istnieje! Tak tylko chciałem zapytać jak to jest u Was bo wydawało mi się ,że taka jest naturalna kolej rzeczy. Ale widzę że nie we wszystkich związkach! I bardzo dobrze!

Gość gość
Wzajemna fascynacja wygasa jeśli się na to pozwoli. Nie wolno tak! Zawsze, zawsze, zawsze trzeba znaleźć wspólną odskocznię bo inaczej przyziemność i szarość dnia, obowiązki zabiją wszystko to, co kiedyś było dla was wspaniałe i świeże. Do dzieła Ludzie! Ruszta rozumy i tyłki :-) Warto!

Gość gość
Nie możesz się na to godzić, jeśli tobie to nie odpowiada. My też mamy czasem kilkutygodniowe przerwy,bo problemy dnia codziennego,bo zmęczenie,bo praca,bo dzieci...tak to już bywa. A powiem,że kochamy się bardzo i szanujemy. czasem seks zostaje gdzieś w tyle po prostu:)

Gość Pawllo
Macie rację! Jutro postaram się coś zaaranżować....nawet data taka odpowiednia..;-)

Gość gość
Powodzenia:)

Gość Pawllo
Dziękuję i dobranoc!:-)

Gość gość
ile macie lat ? u nas po ślubie 9 lat ale razem jesteśmy już 12 lat nie wyobrażam ze za pare lat u nas w łóżku nie ma być nic,, sex to też 1 z punktów związku i nie ze najważniejszy ale bardzo ważny. macie dzieci? ja powiem ze ja jako kobieta zamiast wypadu wolała bym w walentynki spędzić wieczór w domu przy świecach na podłodze z przegotowaną przez męża fajną kolacją. do tego dobre winko i jak u was prezent sentymentalny . coś ze wspomnień z najlepszych chwil. powodzenia

Gość gość
zrób tak by żona wróciła późno cały dzień udaj ze nie wiesz co to za dzień a wieczorem przywitaj ją kolacją i dopieszczaj ją w tym dniu

Gość Pawllo
Witam! Ile mamy lat? Jesteśmy rówieśnikami, obecnie 39 ,mamy trójkę dzieci. Niestety nici z dzisiejszych planów , bo żona rozchorowała się (parę dni była przeziębiona a teraz to już grypa dopadła ją na dobre) Pozostaje mi tylko zaopiekować się biedaczką...