Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczelam dopiero prace a menadzer odchodzi

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam nową prace, mając dwóch menadzerów. Jeden z jednego działu taki jakby główny a drugi z drugiego. Po tygodniu moj menadzer numer 1 mowi mi ze menadzer 2 odchodzi. No to ja zszokowana ale ok. Nic sie nie odzywalam, tylko ie zapytalam czy zrekrutuja kogo nowego. Ok nie moja sprawa. Troche treu było, mialam wrazenie ze menadzer nr 1 troche mnei ignoruje, w dodatku co chwile mi ktos przypominal, ze menadzer nr 2 odchodzi, ale raczej na oobnoci a nie jakos publicznie. Ja zachowywalam milczenie. I w koncu dzis po 3 tygodniach spotykam sie z tym menadzerem nr2 zeby mi zaczal co tlumaczyc o pracy a on znowu ze to a to ale on odchodzi... A potem jakaś gadka, że noo ale bedzie tu wracal i bedzie z nami jezcze wspolpracował. Lol.... Czyli tak jakby odkrecaja zabawe? Po co oni wogole takie cos robią ??

Gość gość
może to hoojowa robota i ludzie stamtąd uciekają ;) ewentualnie tak Ci się trafiło

Gość gość
Ja zostane twoim menadzerm,ale po pracy:-) tak cie zorganizuje ze pipa bedzie zadowolniona a cyce ci beda fruwac od pepka po brode:-)

Gość gość
watpie stopka: Bogu co boskie, cesarzowi - co cesarskie

Gość gość
No slyszalam ze jet duzo nowych ludzi.... wiec to moze byc prawda.... ale ten moj jeden zef co niby odchodzi jet pomyslodawca projektu wiec nie sadze.... i co za duzo o tym gadal.... a ostatnio drugi menadzer mowi ze tamten odchodzi ale bedzie do nazych ulug i bedzie czesto przychodzic tutaj nam co pomagac lol. No chyba maja mnie za idiotke :P Po co takie cyrki ? Zebym zrezygnowala ?

Gość gość
Coś ktoś jaki pomysł ?

Gość gość
z pierwszym jak się przespałam licząc na pracę to on mnie odesłał do tego drugiego , no to i z tamtym drugim się przespałam , dostałam tę pracę. często sypiałam z nimi , a teraz jak ich zwolnią to mam obawy czy nowi menadżerowie będą chcieli ze mną sypiać? czy zachowam etat w pracy?