Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetow

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam 29 lat mam zapytanie do facetow jesli sa tu jacys bo mam troche refleksje nad soba jak kazdy czasem ma gorsze dni ja mam teraz. Siedze sobie z piwkiem i zastanawiam sie czy sa jeszcze inni ktorzy maja taka sytuacje zeby podniesc mnie troche na duchu. Zawsze mialem powodzenie u kobiet poznawalem wiele i dobrze mi bylo ale z zadna nie umiem nawiazac relacji najdluzej bylem z kobieta 2 lata. Moi znajomi maja rodziny a ja nie umie znalesc kobiety z ktora bylbyl wstanie cos zbudowac. Ostatnie 2 kobiety mnie zdradzily co tez wplynelo na mnie. Nie mam ochoty poznawac nowych kobiet bo wydaje mi sie ze kazda jest taka sama. Co robie zle w kontaktach z kobietami ze mi nie idzie moze powinienem wybrac sie do psychologa? Sam juz nie wiem mam prawie 30 lat i moze dlatego zaczynam sie zastanawiac gdyby to bylo w wieku 20 okej ale majac prawie 30 wypada jakos sie ustatkowac a mi ciagle nie wychodzi i te porazki kolejne mnie denerwuja. Moze inni panowie sie wypowiedza jak to u was wyglada? Moi znajomi wszyscy maja kobiety albo zony ja jestem jakis dziwolag chyba.

wiesz to jest poważna sprawa tym bardziej jeśli dwa razy pod rząd Ci się przytrafiło, psycholog albo terapia to bardzo dobra myśli

zdrada jest jak wypadek, najgorzej to tłumaczyć i jeszcze siebie za to karać

Gość gość
skad wiesz?