Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manfredferd

Ból brzucha i gorączka ktoś pomoże?

Polecane posty

Gość manfredferd

Hej, Szukam kogoś kto miał podobne objawy lub po prostu będzie wiedział co mi jest lub wskaże kierunek w którym szukać przyczyny. Boli mnie brzuch już około dwa tygodnie w okolicy pępka i trochę po prawej stronie brzucha lekko w dół. Oprócz tego temperatura wieczorami od tygodnia wzrasta do powiedzmy 38,6 stopni. Nie jest mi niedobrze, mam apetyt, czasem przelewa mi się jakby w tym brzuchu, ale też nie za często. Jeśli chodzi o badanie to OB wyszło 15, CRP około 33 przy normie chyba 5. Limfocytów trochę za mało. Lekarze mówią, że to może być wyrostek, ale nie są pewni bo objawy nietypowe. Nie wiedzą skąd gorączka! Miałem ostatnio sporo stresu i nie wiem czy to może mieć związek z gorączką? Inny lekarz stwierdził skrzywienie kręgosłupa, który powoduje ucisk i stąd ten ból brzucha. Tylko pytanie teraz czy ucisk kręgosłupa powoduje stan zapalny o którym może świadczyć podwyższone CRP? Czy CRP świadczy o stanie zapalnym? Już schizuje bo boje sie czy to aby nie coś poważnego typu nowotwór czy jakaś borelioza.

Gość manfredferd
Jest to ból brzucha taki piekący. Mniej czuję jak leżę. Opisze ktoś?

Gość manfredferd
Ludziska jest tu ktoś? Proszę pomocy, byłem u kolejnego lekarza i mnie zbył bo nie wie co mi jest. Nie chciał dać skierowania na dodatkowe badania np. wątroby bo uznał, że to niepotrzebne. Tymczasem ja mam wciąż złą temperaturę...tym razem stan podgorączkowy do ok. 37,7 wieczorami i stale ten brzuch mnie boli w okolicy pępka i trochę po prawej. Podpowiedzcie jakie badania porobić? Czy przyczyną może być Candida? Tak się zastanawiam, bo skoro mam takie crp to mam stan zapalny, może to grzybica jelita go wywołuje? Proszę o odpowiedzi

Gość manfredferd
No proszę niech się ktoś wypowie

Gość manfredferd
Pilnie proszę o pomoc. Siedzę w domu i się martwię. Dopiero jutro wyruszam na podbój kolejnych gabinetów lekarskich ale zanim to zrobię to proszę o odpowiedzi, jakieś porady...