Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce kolejnego bachora

Polecane posty

Gość gość

Otóż od x czasu mój mąż cały czas drąży temat z kolejnym dzieckiem, którego nie chce! Wiele razy sprzeczaliśmy się aż krzyknęłam, że więcej nie chce bachorów!!!!!!!!!!!! Mąż pochodzi z katolickiej rodziny i jego z****** mamusia chce mieć wnuków na potęgę. Ja ich nie chce. Wystarczy my jedno dziecko i koniec! Cały czas słyszę ile to jego siostra ma potomstwa, jaka ona jest płodna itp itd cały czas. Mam już tego dosyć, że jestem nienormalna, nie znam życia, jestem samolubna itp. Jak mam powiedzieć wprost, że NIE chce kolejnych dzieciorów

Gość gość
ee baby to maj z tym łatwo. idzie do gina i zaklada spirale albo po cichaczu łyka tabletki. mezusiowi mowi ze nie da rady zaskoczyc i tyle. gorzej jak jest tak jak u mnie. żona by rodziła co 2 lata a dla mnie styka 2 dzieci

Gość gość
Tabletki, sterylizacja w Holandii... możliwości masz wiele🖐️

Gość gość
współczuję męża :/ rzuć frajera, polscy mężczyźni to dno

Gość gość
jeśli nie kochasz to odejdź i powiedz mu wprost tylko nie zabieram mu kontaktu z dzieckiem bo kontakt dziecka z ojcem jest b wazny dla jego rozwoju .Ja tak zrobiłam i dziś nie załuje .Opiekujemy się na wzajem dzieckiem nikt nikomu nie płaci alimentów .Raz dziecko jest u mnie innym razem u niego albo u teściów żyjemy osobno ale w zgodzie i nie ma problemu z ciążą .on ma z inna dziecko ale mnie to nie interesuje nie mieszam się do ich spraw Ważne ze mogę liczyć na niego albo na byłych teściów Powodzenia