Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dancia24

Dlaczego uroda jest ważna?

Polecane posty

dlaczego wszyscy patrzą na urodę faceta czy kobiety? a co z tymi mniej ładnymi myślicie że oni nie chcą być szczęśliwi. Ładna dziewczyna jak to się mówi jest dla kolegów powiem więcej mieszkam w Warszawie i widzę bardzo dużo małżeństw łączonych to znaczy jedno jest ładne bardzo drugie trochę mniej i chodzą objęci uśmiechnięci jest dużo spojrzeń typu patrz takie ciacho i ona nic ciekawego,albo taka z******ta co ona przy nim robi. Zyskują ci co nie patrzą na urodę tylko na wnętrze piękne czy można z tą osobą porozmawiać o przyziemnych sprawach niż tylko o kosmetyczce czy fryzjerze ja mam wspaniałego faceta jest przystojny i normalny taki mój nie zamieniła bym go na żadne ciacho

Gość gość
No widzisz ja akurat jestem z tej drugiej kategorii ale mam męża dobrego jesteśmy 20 lat razem jest nam dobrze a ci śliczni tylko rozwody i po 3 śluby dobrze im tak

Gość gość
A namnie tylko mezatki albo pijacki lecialy zawsze. Niewiem czy jestem ładny i gupi i biedny, czy mam na pysku wypisane ze dymam wszystkie oprucz tych pozadnych. Czarna magia.

Gość gość
Wszyscy patrzą na urodę i tyle. Niestety. Moj dobry kolega nawet powiedzial mi ze zone wybrał ze względu na wygląd. A obecnie mówi, ze gdyby mial wybierać drugi raz to wybrałby mnie bo sie moze dogadac ze mną itd. Choć z jednej strony to moze i mile ale z drugiej niezbyt fajnie coś takiego usłyszeć. I generalnie takie słowa nie są dla mnie przyjemne.

Gość gość
Ty a jak miała napisać nie pisała że śliczny napisała skromnie przystojny co miała napisać że mniej przystojny czepiacie się ja też nie należę do przystojniaków a moja żona mówi do mnie mój ty przystojniaku kochany i co jeśli naprawdę kochamy to dla naszych żon mężów jesteśmy najprzystojniejsi