Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam podobnego do siebie

szukam meza

Polecane posty

- wolna - mam 30 lat - 173 wzrostu, 58 kg - przecietna twarz, delikatnie sie maluje - wyksztalcenie wyzsze, praca biurowa -2 tys/mc - skromna, wrazliwa - wynajmuje mieszkanie - dzieci brak - nie imprezuje, nie pale, nie pije alkoholu NIKT MNA NIE JEST ZAINTERESOWANY:(

Gość gość
Ja bym cię wziął tylko żona mi nie pozwoli :P

Gość gość
pozwoli, na bank :classic_cool:

jestem zalamana:( moje kolezanki od paru lat juz w malzenstwie, maja po kilka dzieci, sa szczesliwe, a ja nawet chlopaka nie mam

Gość gość
a miałaś kiedyś?

Gość gość
Mam 31 lat jestem z wielkopolski, szukam kobiety z którą w przyszłości mógłbym się ożenić skąd jesteś autorko?

Gość gość
To co masz jest normą, materiałem na żonę musi być do tego wszystkiego coś specjalnego, wyjątkowego.

gość dziś Mam 31 lat jestem z wielkopolski, szukam kobiety z którą w przyszłości mógłbym się ożenić skąd jesteś autorko? niestety z innego wojewodztwa

Gość gość
szkoda :(

gość dziś To co masz jest normą, materiałem na żonę musi być do tego wszystkiego coś specjalnego, wyjątkowego. czyli co konkretnie? dlaczego mezczyzni mnie nie chca, nie sa mna zainteresowani?

ale ja tez nie szukam nikogo wyjatkowego, niczego specjalnego nie oczekuje - szukam przecietnego wolnego mezczyzny w podobnym do mnie wieku, moze byc nawet starszy, bedzietny, pracujacy, by nas cala Polska nie dzielila, osoby wrazliwej, skromnej chcacej miec zone, niepalacego, niepijace i nie imrezujacego

Gość gość
szukam podobnego do siebie - nikt nigdy się Tobą nie interesował?

Gość gość
oj kochana , w twoim opisie wszystko gra oprócz tego ,ze nie imprezujesz , czyli nie żyjesz . zanudzisz się ! masz już 30 , a napisz mi o czym mogłabyś opowiadać na starość odnośnie szaleństwa . co zrobiłaś w swoim życiu szalonego ??? masz co wspominać ??

Gość galus_anonimus
autorko kochana to chyba nie jest dobre miejsce na poszukiwania nie mniej jednak jak zdradzisz z jakiego pochodzisz województwa to może pomoże niektórym się zdecydować na kontakt z Tobą lecz uważaj, bo w "krzakach" czai się stado wilków czekając na błąd wiesz, nie martw się tak przyjaciółki mimo iż mają rodziny, dzieci, mężów, dom.... wcale nie muszą być szczęśliwe a tak na marginesie to pasuje to Twoich oczekiwań :) jednak znając życie dzieli nas sporo kilometrów

Gość gość
gdybym miał,10 15 lat więcej brałbym się za Ciebie.

Nie imprezuje, bo kluby to nie miejsca dla mnie, towarzystow jest jest mlodsze ode mnie w klubach o 5 czy 10 lat, czuje sie tam staro, ze mna nikt nie tanczy, mlode chlopaki wola gimnazjalistki, licealistki badz studentki, a nie babki 30 letnie. Poza tym jestem spokojna osoba, nie odnajduje sie na imprezie, to nie moj klimat, jest poukladana osoba, nie w glowie mi juz balowanie i szalenstwo bez opamietania, picie nie umor nie kreci mnie, z zazenowaniem patrze na upite laski przewijajace sie po kiblach, zadna satysfakcja ani wrazenia godne wspominania. Nigdy nie bylam dusza towarzstwa, zawsze siedzialam w ksiazkach, na zadne imprezy nie chodzilam, z chlopakami sie nie umawialam, bo nie zapraszali mnie. Nie bylam podrywana. Koledzy woleli zawsze te robiace duzo szumu wokolo siebie, glupsze od siebie.

Dzieci tez bym chciala miec, ale najpierw trzeba znalezc meza, a tu brak zainteresowania.

Gość artems
dobrego męża znajdziesz w każdym lepszym sklepie z mężami

Gość gość
czemu takie osoby nie moga sobie nikogo znalezc? znam dziewczyny, ktore no nie sa zbyt piekne delikatnie mowiac, otyle, przyglupawe a kogos maja hm ciekawe od czego to zalezy?

Gość ovechkin
bo często takie kobiety które nie mają nic do stracenia np mniej urodziwe bardziej ryzykują. Ja np w liceum byłem bardzo nieśmiały i myślałem że ze mną jest coś nie tak a później poszedłem na studia i zaryzykowałem częściej rozmawiałem z kobietami i wyrobił mi się w ten sposób pewien mechanizm i więcej kobiet zaczęło się mną interesować. wydaję mi się też że kobiety nieśmiałe i małomówne mogą być postrzegane jako oziębłe a te gadatliwe i przebojowe jako pełne uczucia i pasji

Gość gość
37 lat, wykszt. wyższe, biurew, stawka nędzna, spokojny, 181 wzrostu, grubasek :D Nikogo na siłę nie szukam,ale jakby co to rozważę... :D Autorko,mogę być? ;)

Gość galus_anonimus
to chyba jakaś prowokacja jest

Gość gość
Ciesz się życiem. Samo przyjdzie. Jak będziesz gonić, to się będziesz napinać. A ci co są spiętym różne piękne okazje mijają pod nosem - bo są zbyt spięci, żeby je dostrzec. Pokochaj siebie i ciesz się, żyj w radości. Twoja radość przyciągnie to co najlepsze. Best advice:)

Gość gość
eee tam prowokacja. Dziewczyna chce się wyżalić i już...

Gość galus_anonimus
to dlaczego nie podała nazwy województwa? to chyba nie problem