Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobic pomocy !!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam,wiem,ze mozecie mnie zwyzywac ,ze rasistka itd ,ale jezus ,no boli mnie to :O Mieszkam w Szkocji mam problemy z okresem praktycznie go nie mam poszlam do mojego GP z tym problemem, i postanowil wyslac mnie do ginekologa a tu czeka sie na takie badania miesiacami !!!!.Czekalam na sam list z wizyta 5 miesiecy wizyte mam w marcu czyli 6 miesiecy czekania.CZekam jeszcze na list na Usg jajnikow tak,ze widzice,ze to sa mega dlugie terminy az smieszne.U faceta ginekologa nigdy nie bylam w PL zawsze do kobiety chodzilam.I teraz bylo mi wszystko jedno w sumie byle szybko,bo mam tez inne dolegliwosci podejrzenie innych chorob.I otwieram ten list patrze a tam facet mowie ok ,ale po chwili patrze a to ciapaty :O jezus az mi sie slabo zrobilo.Weim,ze tylko lekarza wiem,ze mi pomoze ,ze musze ,ale boze ciapaty stary facey ma mi tam grzebac czuje sie okropnie.Zastanwaim,sie na d zmiana terminu ,i poproszenie o kobiete,zeby sobie nie mysleli,ze jakas rasistka jestem,ale znowu bede czekac kij wie ile miesiecy :O czy ,ktoras byla w takej sytuacji czy przekladala wizyte jak dlugo czekala na nastepna z gory dzekuje za pomoc

Gość gość
idź prywatnie

Gość gość
to u nas taki problem z lekarzami ale do ginekologa nie czeka sie dluzej niz tydzien. a co to znaczy ciapaty?

Gość gość
Ciapaty (PAkistanczyk ) prywatnie tu nie jest jak w PL tu sie czeka malo jest prwatnych kilink nawet nie wiem czy gdzies tu jest

Gość gość
U nas przyjmuje hindus, swietny lekarz. Jakos mnie nie razi ze innej narodiwosci. Lekarz to lekarz.

Gość gość
aa to u nas na ciapatych mowi sie brudasy ;) wcale ci sie nie dziwie, tez nie mam zaufania do tej rasy

Gość karolkowa
Myślę że przesadzasz prywatna wizyta odpada bo jest bardzo droga ,poza tym nie wiesz czy faktycznie jest stary no i poczytaj opinie na nim . Szczerze możesz też wpaść na weekend tanimi liniami do Polski lub zgłoś się na ER w szpitalu i ściemniaj jak tylko umiesz poczekać kilka godzin pewnie na przyjęcie ale zrobią badania choć nie gwarantuje bo to różnie bywa no i pewnie paracetamol zapisza jak to oni

Gość karolkowa
Myślę że przesadzasz prywatna wizyta odpada bo jest bardzo droga ,poza tym nie wiesz czy faktycznie jest stary no i poczytaj opinie na nim . Szczerze możesz też wpaść na weekend tanimi liniami do Polski lub zgłoś się na ER w szpitalu i ściemniaj jak tylko umiesz poczekać kilka godzin pewnie na przyjęcie ale zrobią badania choć nie gwarantuje bo to różnie bywa no i pewnie paracetamol zapisza jak to oni

Gość gość
Czytam opinie,ze dobry ,ale moze przesadzam :O boze ,ale mnie to przeraza.JAsne na pogotowiu ginekologa haha.bylam z kolezanka,bo krwawila mocniej niz zwykle ,a miala zabieg lyzeczkowania tydzien wczesniej,bo poronila.Nie dosc,ze 7 godzin tam czekala ,to tylko pobrali jej krew i kazali isc do GP a ona sie wykrwawiala :O aha i paracetamol co 4 godziny.I pytam sie och czemu jej ginekolog nie zbada,przeciez ona krwai a oni,ze nie ma ginekologa.Ja juz z geby a jak przyjedzie dziewczyna zgwalcona tez jej nick nie zbada a ona wielkie oczy i ,ze w przypadku moejj kolezanki nie ma takiej potrzeby.Dodam,ze oddzial polozniczy zaraz obok a oni nie potrafili ginekolga sciagnac.Tak wyglada brytyjska sluzba zdrowia,Polacy po mimo,ze czesto placa,bo kolejki maja jak w niebie

Gość gość
Przepraszam nie dotczytalam,ze mam do PL wpasc i tam sciemniac.Jak mialabym kupic bilet i leciec specjalnie do gina to wole tu zaplacic za prywatna ,ale nie wiem nawet gdzie.Pytama sie w pracy kolezanek Szkotek one mowia,ze nie wiedza ,ze trzeba czekac,

Gość gość
ja pierdziu az sie wierzyc nie chce. myslalam ze u nas jest syf ale widac w UK jeszcze wiekszy :O

Gość gość
Polka ma bardzo dobrych specjalistow wbrew pozorom dobra opieke ,ale korpucja straszna przez rzad tak jest.Ale tu jest jeszcze gorzej naprawde doprosic sie badan jest cudem,typu usg typu tomografia,ginekolog jakis specjalista czeka sie okolo pol roku.Kobiecie w ciazy przysluguja dwa USG wiem,ze moze to badanie jest naduzywane czasami,ale w PL nawet panstwowo lekarz dla pewnosci zrobi wiecej.A prywatnie idziesz zaplacisz te 100 zl i masz czy tam 150 albo nawet 200 a tu USG kosztuje prywatnie 500 zl minimum :O niby sie wiecej zarabia ,ale jednak to duzo.