Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Mężczyźni jak zareagowalibyście

Polecane posty

Gość gość
no właśnie, zgw'ałć go, facet się nie poskarży, a jeśli nawet, to nikt mu nie uwierzy.

Gość gość
znecasz sie, miski sa wybitnie w pozycjach nie naturalnych. misie jedza miodek na drzewie a nie walcza o miod. kazdy mis ma swoje drzewo wiec zrob to samo z brunetem, niech bedzie twoim mezczyzna a ty jego kobieta, wspolzycie.

Gość gość
fikuMikuu dziś nie znęcam się, proszę nie pisać bredni plus.google.com/104934006033827540022/posts?banner=pwa x Najpierw sama cymbalico się do tego zastosuj. Jaki topik, takie wypowiedzi.

Gość gość
zapytałbym co chce wiedzieć.

Gość taki jeden facet 31
powiem tak. Nigdy do mnie nie napisała w ten sposob kobieta ktora mi się też podoba. do mnie pierwsze z inicjatywa czy to twarza w twarz czy to przez sms , gg wychodziły tylko kobiety ktorymi nie bylem zainteresowany. ..po dostaniu takiej informacji zazwyczaj udawałem głupiego i zmieniałem temat...jakoś zawsze głupio było mi w prost powiedzieć ,że nie jestem. Zakladajac hipotetycznie ze bym dostał taki komunikat od kobiety ktora mi sie podoba to przeciez naturalnie ze bym sie zgodził. ..to przeciez logiczne.

Gość taki jeden facet 31
swoja droga fiku to w koncu znajdziesz sobie faceta ? bo od kiedy tu zagladam to ty piszesz i piszesz i nic ..

Gość taki jeden facet 31
..no ,ale czego się boisz ? przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz ,a tak to sie zadreczasz. woz albo przewoz . ty wykonasz ******* jak on nie wykona no to trudno ..i szukasz dalej

Gość gość
myslisz fiku ze list to dobry pomysl, pomysl o tym ze to tylko pytania retoryczne

Gość gość
miłość, miłością, ale dobra pościel to podstawa!!! polecam e-posciele.pl :) Najpiękniejsze, bawełniane...

Gość gość
Odrazu wskoczył bym do łóżka:-)