Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychoterapeutka_początkująca

Gabinet psychoterapii jak rozkręcić pomóżcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Odwiedź grupy AA idt.Byłaś kiedyś na mitingu?Musisz iść na otwarty.U nas duże kolejki są na wizyty dla DDA i nie ma terapii po południami i wieczorem .Dzieci mają jeszcze gorzej.

zadbanie o stronę aby można było ją znaleźć w internecie jest wskazane.... ale "dodawanie do wszystkich katalogów" już nie.

Gość zosienka58
Jak masz strone inetrnetową pomyśl o pozycjonowaniu i marketingu szeptanym. Znam parę gabinetów które własnie w taki sposób sobie radzą. Ta firma ich obsługuje https://www.noril.pl/ .

Gość gość
po chu.. podbijasz dziadostwo z przed 2 lat przeczytałem cały temat i myślałem że może autorka dała znać jak jej się powodzi a tu taki chu...

Gość Szymon1988
Mnóstwo wartościowych informacji o tym, jak rozkręcić i rozpromować gabinet psychoterapii znajdziesz na blogu: http://mindness.pl/ Znajdziesz tam informacje o roli mediów społecznościowych w promowaniu, o prowadzeniu stron internetowej gabinetu psychologicznego, o obecności w mediach, marce osobistej i o wielu innych tematach. To jest kopalnia wiedzy, bardzo pomocne narzędzie!

Gość gość
skorzystaj z usług dobrej agencji reklamowej, która zajmuje się i zna się na marketingu medycznym... bardzo to pomaga. Polecam www.s88.pl

Gość Do gość z 14 luty 2015

"ja przez pierwsze 6 lat pracowałam niemalże za darmo" - fajnie, a z czego oplacilas mieszkanie i jedzenie? Też prawie za darmo dostawałas? I kursy doszkalające, też Ci za darmo dano dzięki temu że mało bierzesz? 

Gość Do gość z 14 luty 2015

"ja przez pierwsze 6 lat pracowałam niemalże za darmo" - fajnie, a z czego oplacilas mieszkanie i jedzenie? Też prawie za darmo dostawałas? I kursy doszkalające, też Ci za darmo dano dzięki temu że mało bierzesz?