Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Na pieczenie upławy? Jogurt polecam!

Polecane posty

Gość gość222

Widzę,jak pojawia sie ten temat.Laski zawsze babcine sposoby,ajak dawniej leczyly sie kobiety woda mleko kefir Polecam

Gość cosmoplo
może i nasz mamy tak się leczyły a raczej starały wyleczyć w dzisiejszych czasach i możliwościach jakie mamy chyba lepiej sięgnąć po sprawdzone leki a już na pewno udać się z wizytą do sprawdzonego lekarza ginekologa.

Gość gość
Jako kobietka po 30-sce przeszłam w swoim życiu już wiele specyfików,suplementów co nie znaczy,ze jestem lekomanką.Jednak na upławy zawsze starałam się stosować leki,które działają szybko(bo po co się męczyć) i które mają wyleczyć infekcję na dobre.Ze spokojem mogę polecić Lactovaginal dopochwowy w celu odbudowy flory bakteryjnej pochwy.

Gość gość
W jogurcie są bakterie mleczarskie a mikroflora pochwy zawiera bakterie kwasu mlekowego, to nie sa te same bakterie więc smarowanie pochwy jogurtem na niewiele się zda. Zdecydowanie lepiej zaaplikować wspomniany Lactovaginal, który zawiera pałeczki kwasu mlekowego. Probiotyk odbuduje florę pochwy i zablokuje rozwój bakterii chorobotwórczych, jogurt nie ma takiego działania.