Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobiłam kwiat lotosu

Polecane posty

Gość gość
Marianie czy to naprawde TY? alez kochanie :classic_cool:

Gość gość
jest poczatek i jest koniec poczatkiem chec seksu koncem chec dominacji moja empatycznoscia powiedz mi co to swiadomy oddech to porozmawiamy o bogu chyba ze wolisz o twoim komputerze

Gość gość
to nie moj komp :) ale jak chcesz to zrob mi wyklad o Bogu

Gość gość
widzisz go gdy jestes swiadoma oddechu. jest rownaniem logicznym czworwartosciowo trojkowym opierajacym sie o wartosc mnoga prawdy i falszu wiazan przyczyny i skutku czyli w skrocie jest to twoja negacja. to tyle o bogu akceptacja jest rzeczywistosc transcendentna. Bóg to nie imie wiec pisze sie bog.

Gość gość
coraz dluzsze przerwy robisz :) zaczynam sie niecierpiwic i nawet zavzynam myslec o zgrozo :) Marianie, ze nie tylko dla mnie sie poswiecasz

Gość gość
faktycznie bog to bog ale ten Bug graniczny to przez Bug> a ten lesny buk to tez tak zwyczajnie jak ten bóg co o nim miales mi wyklad obszerny wyłozyc a tu marne dwa zdania :( ide spac

Gość gość
na koniec sie przedstawie jestem Marian. Zapalilbym. Jutro napisz topik Jestem dziewica i wychodze za maz - jak to jest. M.

Gość gość
juz zakladam kochanie zapal sobie :) i pomysl jakie to przyjemne wdychac tyle trucizny nie zapomnij przed snem wyszzeptac, kocham Cie :) hej dzieki za ...to oderwanie od swiata :)

Gość gość
no widzisz dlatego kot zeskoczyl z psa na glebe a nie na 4 lape lub ogon. taka bajka. M.

Gość gość
a dzis nie robiłam ani psa ani lotoska :)