Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja sasiadka chyba kopuluje z psami

Polecane posty

Gość gość

rok temu zostawil ja facet, ma ze 35 lat, pare razy slyszalem po przylozeniu glowy do podlogi jak cos ja posuwa. bo jeczala. ma 2 psy, dosc duze, najlepsze jest to ze pare razy jeszcze na jesieni jak wyszla na ogrodek zbierac jablka to ten pies rzucal sie na nia jak na suke. ale tak wskakiwal jakby juz nieraz to robil i dalej ja ****** tyle ze ona byla ubrana i szybko sie podnosila zeby nikt nie zauwazyl. ale ja widzialem z okna. To nie bylo takie przypadkowe, doslownie co sie schylala to ten pies na nia wskakiwal a jak stala to stawal na lapach i sciagal ja zeby kleknela. Laska jest totalnie dzziwna jak jej powiem dzien dobry to sie robi cala czerwona i nie odpowiada, ucieka od ludzi tylko gada czasem cos do siebie. Ale z tymi psami dalbym sobie reke uciac ze cos jest na rzeczy

Gość gość
na dodatek ten pies jest taki zadbany, czysty. bardziej zadbany niz ona. bez kitu.

Gość gość
To zagadaj do niej, że jak coś to może się z tobą zabawi, na co jej substytuty. Tylko czy chciał byś po psie... bleehhh

Gość gość
nie , ona jest conajwyzej srednia z wygladu, taka 4/10 maks.

Gość gość
Twoja sąsiadka huśta się z psem od tyłu a ty możesz z huśtać zaproponuj jej mały czworokąt może się zgodzi