Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośka9999999999999

dlaczego chłopak woli kolegów w walentynki a nie mnie ???

Polecane posty

dziś są walentynki . A mój chłopak woli spędzić czas z kolegami . Po trzech dniach się odezwał i nawet nie przeprosił tylko napisać tak " dziś będę z kolegami w barze nie pisz w tym czasie i nie dzwoń '' jak ja mam z nim zerwać co mam mu powiedzieć uderzył mnie już raz jak z nim nie chciałam seksu uprawiać co morze być teraz boje się

Uderzył Cię? I Ty go nazywasz swoim chłopakiem....Facet który podnosi rękę na kobietę, nie jest już facetem, jest frajerem. Uderzyć kobietę to znaczy zniszczyć swoją męskosć, nie wyobrażam sobie jak można uderzyć kobietę, bez kobiety facet nie zazna szczęścia, kobieta jest skarbem w życiu faceta. Znajdź sobie czlowieka, który doceni Twoje piękno, będzie Cię szanował, dając Twojemu życiu to szczęście, do którego wszyscy dążymy, tego Ci życzę .

Gość gość
morze to jest duże i szerokie i nie zmyślaj:P

Gość gość
co???? ten debil woli w walentynki chlać z kolegami niż być z Tobą?? pytam: dlaczego on jest nadal Twoim chłopakiem, tym bardziej, że Ciebie bije?

Jeżeli bije kobietę to jest ciotą. Nigdy nie mów o nim chłopak. Zwykla PAŁA!!!

Gość gość
może czy morze?

Gość gość
Koke trochę poczytałem twoich wypocin i jestem pewny że nigdy nie byłeś w związku z kobietą i nie zdziwił bym się gdyby się okazało że jesteś jeszcze 34 letnim prawiczkiem. Na bank nie miałeś jeszcze baby. To jak im (kobietą) tu kadzisz dowodzi że tak naprawdę nie wiesz jak to jest żyć w związku, nazbyt je gloryfikujesz a to tylko potwierdza moją tezę. W realu myślę że jesteś nieźle zakompleksiony i wstydliwy.