Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość012

Boję się z nią spotkać

Polecane posty

Gość gość012

Pewnie była już cała masa takich problemów jaki chcę opisać :/ Całkiem nie dawno poznałem dziewczynę przez internet, piszemy ze sobą jakieś 3 miesiące i przez ten czas bardzo się do siebie zbliżyliśmy. Opowiadamy jak nam minął dzień itd, ogólnie zawsze fajnie nam się pisze. Tylko że ona od paru dni pyta się o to kiedy się spotkamy,no a ja niestety się boję tego spotkania, nie jestem osobą towarzyską, ale z dziewczynami nie mam za bardzo już problemów aby rozmawiać ( kiedyś miałem ale pracowałem nad tym i już jest lepiej :) ) chodzi o to że bardzo się denerwuję gdy rozmawiam z dziewczynami tym bardziej z tymi których nie widziałem na oczy czy wgl nie rozmawiałem no i skutkiem tego jest to że robię się mokry na ciele :/ już nie wiem jak sb poradzić z tym dużym denerwowaniem się :/ Boję się, że może mnie takiego nie zaakceptować jaki jestem. mieszkamy jakieś 80 km od siebie no i mam obawy że na końcu tej podróży będę tak zdenerwowany że po prostu stchórzę i do spotkania nie dojdzie a wiem że prędzej czy później do tego musi dojść jeżeli chcemy kontynuować przyjaźń, a nie chcę jej stracić . Aha mam 22 lata, ona jest rok starsza .

Gość gość
zaproponuj jej seks dla rozluźnienia, jak się postarasz to szybko zaśnie w twoich ramionach i nie będziesz musiał jej zabawiać rozmową

Gość gadal dziad do obrazu a obraz
ja na twoim miejscu tez bym sie bal