Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś niebieska

Kto to kurfa jest ten cały wilk ??

Polecane posty

Gość Kiedyś niebieska

Czytam, czytam i zastanawiam się czy to jest jakiś projekt, bo normalny to on na bank nie jest :O Czy on tak na serio ? :D Widzę, że dawno mnie tu nie było, oj dawno ! :D

Gość gość
wilk to psychicznie chory przygłup, degenerat

To taki typ, co siedzi 24/7 na kafe i ruucha 24/7. Tylko on wie można to pogodzić. A przynajmniej tak mu się wydaje :-)

Gość gość
w międzyczasie przyjmuje pacjentów i zawodników (?) a pisze nawet spod białoruskiej granicy , gdzie poluje, bo jest mysliwym :O

Gość Kiedyś niebieska
Różne rzeczy tu sie działy za moich czasów kafe, ale on bije chyba wszystkich :D Andro :) Pzdr :) Miło zobaczyć jakiś znajomy nick :)

Gość gość
Gość 21.58 :D:D

Gość gość
znów temat o wilku.... albo on sam zakłada topiki... albo inni zakładają o nim ludzie nie macie innych problemów ?!

Gość gość
Jakich pacjento w i zawodników :D

Gość gość
no właśnie mamy- Wilka :O Miał iść na imprezę a siedzi i pierniczy 3 po 3 :D Schlał się ?

Gość gość
Andro, Ludzik przynajmniej mnie bawił, a ten to jakiś psychol :O A już te jego zasady i wpisy na pół strony, których nikt normalny nie może doczytać do końca to majstersztyk :D

Gość gość
On skupia wokół siebie całą patologię z erotycznego . Ja zapytałam jak on robi spacje to mnie już wulgarnie potraktowali :o A wilk był grzeczny zupełnie .

Gość gość
najgorsze jest to ze każdy go klnie i nie chce tu na forum a tak naprawdę zakładacie o nim topiki i prowadzicie dyskusje z nim na jego topikach!

Gość Kiedyś niebieska
Załozyłam ten topik, bo weszłam tu po naprawdę długiej nieobecności i widzę tylko tego psychola Wilka:D Poza tym nie widzę żadnego znajomego nicka tylko Andro się wychylił :)

Gość gość
to jest p***b okupujacy forum od pol roku. ale w tym swoim p******iu jest mistrzem. dlatego wszyscy mu jada ale nikt nie chce sie go pozbyc :)

Gość gość
Ludzie tu trzeba szybko interweniować i psychiatrę wezwać ! On jest chory ! :D:D f.kafeteria.pl/temat/f24/do-przyszlej-zony-wilka-p_6150722