Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze sie pochwalic ..

Polecane posty

Gość gość
A ja tam nie dostalam ani miliona roz. Ani owocow morza na kolacje Ani bizuterii ba nawet obraczku z odpustu nie dostalam :d za to moj luby wylaczyl mi telefon. Zrobil recznie album naszego ostatniego roku. Zabral na spacer w ulubione kiedys miejsca i cofnal w.przyszlosci by oboje moglismy sobie odswiezyc dlaczego tak bardzo sie kochamy. Najlepsze walentynki na swiecie bo z nim, odkladajac problemy codzienne na bok. wspolczuje partneron tym wybrednym i bogatym Jesli dla was wyznacznikiem z******tosci waszego partnera jest ile $ wydal na bizuterie to naprawde zal mi ich ze az tak kiepsko trafili :o

Gość gość
11:40,powiedz mi proszę na czym polega ta moja desperacja,co?Boli cię to,że my z mężem takie rzeczy mamy na co dzień?Widać,że bardzo cię to boli skoro tak ciężko ci w to uwierzyć.Niech dotrze do ciebie to,że mnóstwo ludzi ma tego typy "atrakcje" nie tylko od święta.No ale kobiety z kafe to niestety proste osoby.Poproś swojego pana i władcę,aby cię czasem gdzies zabrał,może wtedy zrozumiesz o czym mówię.

Gość gość
No wlasnie nie qmam dlaczego piszecie, swarovski to badziew. Widocznie bo nie macie pojecia jak ta bituteria wyglada. Nie chwale sie co to nie ja, nawet jakby maz mi nie kupil nic, to i tak byla bym szczesliwa :)

Gość gość
Zazdrosne dzidy

Gość gość
12:18 - a taka deaperacje w tobie widze ze sama jestes baba z kafe ktora siedzi i pluje jadem nie majac nic ciekawszego do roboty :v

Gość gość
Porazka na kafe