Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze sie pochwalic ..

Polecane posty

Gość gość
ale mi też się swarovski nie podoba jak tam wyżej dziewczynom, to co mam się zachwycać? ona z taką dumą to napisała jakby to co najmniej Cartier był i jakbyśmy miały paść z wrażenia. Podobało jej się i super! ważne, że dla niej miało to duże znaczenie. Chyba dziewczyna nie wie, że swarovski to żadne łał i myślała, że padniemy z zachwytu.

Gość gość
O!!! zleciały się fanki Swarovskiego, a w tle Tomasz Niecik i legginsy w panterkę :D

Gość gość
to teraz będziesz mu przez rok druta ciągnąć, ja bym pieprzyła te prezenty i loda nie robiła, to takie obrzydliwe i poniżające dla kobiety

Gość gość
hm ale po co sie zaraz chwalic? To tak rzadko maz robi Ci takie niespodzianki?

Gość gość
Niecik hahahah dobre :P w sumie svarowski i on to sztuka z tej samej półki :P

Gość gość
Swarovski uuuuuuu na bogato!

Gość gość
Tu autorka .. Ludzie co wy wypisujecie :/ .. Bagno totalne, nie chcialam by ktos byl zazdrosny czy zeby pokazac co to nie ja .. To jest forum anonimowe, po co mi to by bylo?! Dla jednego bizuteria za 200€ to badziew, dla kogos innego cos wartosciowego. Mi sie podoba bo lubie swiecidelka .. I tez mam swoje pieniadze, jestem na macierzystkim. Dla mnie wyjscie samej z mezem bez dzieci to swieto bo dziadki nie chetnie zostaja, a drudzy sa w pl. Dla mnie to cos szczegolnego ;) . Widze, ze na kafe to same bogate gwiazdy siedza

Gość gość
"dziadki" "nie chętnie" domyślam się, że kible sprzątasz :o 200 jewro za swarovskiego weźźźźźź :P

Gość gość
Tak sprzatam kible .. Przyjmijmy, ze masz racje ;)

Gość gość
no z taką prostacką gwarą to na pewno :D

Gość gość
autorko nie przejmuj się... Same ziejące jadem żmije tu siedzą, bogate i gustowne. A "słoma z butów" im wystaje... Gratuluję męża i udanego dnia.

Gość gość
załóż te swoje cudne, tandetne szkiełka - świecidełka i gotuj kluchy dla mężusia, bo za rok nie będzie niespodzianki :D

Gość gość
jak tam fanki Swarovskiego i Niecika? :D

Gość gość
Jasne, wy to jestescie same uczone arystokratki :) .. Nie o tym temat, mam gdzies zdanie innych.

Gość gość
Juz sie obwiesilam :) i super sie prezentuja, kluski tez beda ;) pycha !!! Gosc 17:30 - nie przejmuje sie, ciekawe jak same spedzaja czas z mezem .. Damy :D

Gość gość
no zakładamy klejnoty od szwarowszkiego i szczamy po gaciach, bo raz w roku nas mężowie zabierają na kolację jak ciebie hahaha, a nowego mopa czasem nie dostałaś? :P :P

Gość gość
Dla mnie to nie byłaby żadna niespodzianka,bo biżuterii mam multum,do restauracji chodzimy w każdy weekend,bo mamy taką umowę,ze wtedy nie gotujemy w domu.A kwiaty dostaję minimum raz w tygodniu.Na zakupy mogę iść kiedy chcę bo zarabiam sama na siebie,więc autorko nie dziwię ci sie,że jestes taka podekscytowana skoro masz to tylko raz w rokulapka.gif X Chyba nie chodzi o to ze zarabiasz i możesz sobie kupić. Ja tez zarabiam i tez mogę kupić co chce ale i tak miło mi jak maz pomyśli, co z tego ze ze wspólnego konta :) ale widze ze tobie obce takie rzeczy, patrzysz tylko jak dowalić autorce i udowodnić ze masz wiecej? Może masz ale prostaczka z ciebie. Autorko, gratuluje fajnego związku!

Gość gość
a ja gratuluję brylątów łod szwarowszkiego :P hue hue hue :P

Gość gość
A ja tobie gratuluje głupoty.

Gość gość
Chodzimy czesciej na kolacje, przewaznie z dziecmi. Dla mnie to byl wyjatkowy dzien ;) czy wam sie to podoba czy nie :P

Gość gość
Bizuteria, ktora reklamuje Miranda Kerr jest super :)

Gość gość
ale tu jaduuuuu dziewczyny co się z wami dzieje?

Gość gość
Tez tak wlasnie sie zastanawiam, obojetnie co sie nie napisze pluja jadem :/ . Az trudno uwierzyc, ze to dorosle kobiety pisza

Gość gość
Matki. Ciekawie czy jak wasza córka spędzi tak Walentynki ze swoim mężem to tak samo skomentujcie? Zazdrośnice.

Gość gość
jak tylko przeczytam ten temat wiedziałam że bedą same wyzwiska, zaniżanie rangi sytuacji typu nie masz się czym chwalić, bo ta biżuteria to dno, restauracja to u nas na porządku dziennym itd typowa zazdrość, niech nie myśli że ma dobrze, zaraz jej tu dowalę. aj dziewczyny jak wam nie wstyd! i wy matkami jesteście?

Gość gość
To prawda .. Tutaj same milionerki siedza i gardza swsrovskim itd ., na kafe sie nosi rolex .. ;)

Gość gość
hahahaha:D Przeciez wy o Swarovskim to pojecia nie macie.W Polsce NIE MA salonu Swarovskiego wogole.Swarovskiego mozna kupic tylko zagranica babska :D .To co kupujecie w Polsce to zwykle badziewie ,zwykla bizuteria no name i podobno uzywaja krysztalkow Swarovskiego,czyli pic na wode fotomontaz.Dlatego to wy zetkneliscie sie z tandeta hahaha.Swarovski ma piekna bizuterie dla kazdego ze swiecidelkami i bez ,klasyczne i nowoczesne,skromne i na bogato .

Gość gość
22.44 a wiesz ,ze wlasnie zegarki dla Swarovskiego robi wlasnie firma rolex :P

Gość gość
Nawet jakby kupił drobiazg za 10 euro, jedna różę i zaprosił na pizzę a dzieciom zorganizował 3 godziny u babci to też by było super. Autorka nie chwali się wartością prezentu tylko gestem. Bardzo fajny mąż.

Gość gość
A niech pisza wiesniary i pluja sie ,mozna sie posmiac tylko.Jaka trzeba byc tepa i glupa by nie wiedziec ,ze takim zachowaniem tylko podkreslaja jak bardzo sa nieszczesliwe.A 9.49 to wlasnie taki przyklad nieszczesliwej i zdesperowanej kobiety.Z deseracji nawet pisze bzdury i w to wierzy.