Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola Beee

Oddam termin wesela 06.06.2015, Białystok

Polecane posty

Mam do oddania - za równowartość zaliczek - salę lustrzaną w Dworze Czarneckiego oraz fotografa i DJa na wesele. Termin: 06.06.2015 (sobota po Bożym Ciele). Szczegóły podam mailowo: oddamwesele060615@onet.pl

Gość gość
przykro mi ze wszystko sie wydalo

Gość gość
Szkoda,że Cie rzucił ale nie martw sie faceci tacy są ;-/

Gość gość
Nic nowego, niektóre dziewczyny tez tak maja :) Powiadomiłas przynajmniej te firmy ze z wesela "z pompą" nie będzie ? to moze jeszcze coś znajdą.

Hej, to nie zawsze facet jest tym złym :) - w tym wypadku to niestety była moja decyzja. Firmy planuję powiadomić w najbliższym czasie; stwierdziłam, że najpierw spróbuję sama poszukać, a nuż znajdzie się ktoś w potrzebie.

Gość gość
Dorosnij dziecinko i nie czekaj bo ktoś może być chętny na ten termin, każdy ma rachunki do płacenia i może ktoś dzisiaj zadzwonić na ten termin I co ta umowa jest warta?? zawsze działa tylko w jedną stronę

Gość gość
Tak to jest z młodym piszą umowy a nie dotrzymują. Często ci co najwiecej wymagają, ale nie od siebie " jak rezygnuja to czasmi dostajemy tel. na kilka dni przed weselem, a tel. było sporo. jaki to dj do odstąpienia?

Gość gość
Bidulka. Miało być z pompą, ale bank kredytu nie dał i trzeba skromniej wszystko urządzić, czy poszedł sobie w siną dal. No ale pociesz się, że rozwód przed ślubem z reguły wychodzi korzystniej, chyba że na jego majątek liczyłaś. Nie współczuję.

Ok, macie rację, że powinnam najpierw po firmach podzwonić. Jak zwykle chciałam przekombinować. Jeśli chodzi o pytanie jaki to DJ - napisz mi maila.

Gość gość
Ale zawistne jędze się odezwały, żmije jadowite.. Nie ma to jak ludzkie odruchy i empatia na kafe ;-) Mam nadzieje, ze to była słuszna decyzja i wyszło Ci na dobre i życzę aby któregos dnia znów zaczęło się to słodkie planowanie, tym razem z właściwą osobą. Pewnie nie przeczytasz tego, jednak musialam odpisac, bo same wredne malpiszony trafiłaś..

Gość gość
dodam jeszcze od siebie, że te żmije w życiu nie będą planować wesela, bo to niemożliwe, żeby osoby szczęśliwe w związkach (a takie biorą ślub) były takie zazdrosne i żałosne :O