Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do samotnych, tęskniących , posłuchamy razem ?

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas Proszę, wybacz mi" Wciąż czuję się jak w tą naszą pierwszą wspólną noc Czuję nasz pierwszy pocałunek To się poprawia skarbie Nikt inny nie zrobi tego lepiej Wciąż czekam - nadal jesteś tą jedyną Tak jak wtedy, gdy po raz pierwszy spotkaliśmy się wzrokiem - tak samo czuje się teraz Tylko dużo mocniej - chce cię kochać dłużej Wciąż podsycasz ten ogień... Jeśli czujesz się samotna - przestań Jesteś jedyną której zawsze pragnąłem Chce zrobić to dobrze - więc skoro kocham cię trochę mocniej niż powinienem: Proszę wybacz mi - nie wiem co mam robić Proszę wybacz mi - nie mogę przestać cię kochać Nie zaprzeczaj mi - ten ból wciąż trwa

Gość gość
kochanie :)

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=LvdLovAaYzM Żołnierzyki Nie chciałam Cię zwodzić. To nigdy nie powinno potoczyć się w ten sposób Co mogę powiedzieć? To prawda, udzieliłam zaproszenia Nigdy nie wiedziałam jak długo zostaniesz Kiedy usłyszysz głos pokuszenia, To Twoje serce upadnie (Czy wyjdziesz i pobawisz się ze mną?) Krok po kroku Serce do serca Lewa , Prawa , Lewa Wszyscy zginiemy Jak Żołnierzyki Kawałek po kawałku Rozdarci Nigdy nie wygramy Ale walka toczy się dla Żołnierzyków Coraz trudniej jest wstawać rano Moja głowa ciągle wiruje Jak tak może być? Jak mogłam być tak zaślepiona tym nałogiem? Jeśli nie przestanę, następna będę ja Tylko pustka pozostaje Zastępuje cały, cały ból (Czy wyjdziesz i pobawisz się ze mną?) Krok po kroku Serce do serca Lewa , Prawa , Lewa Wszyscy zginiemy Jak Żołnierzyki Kawałek po kawałku Rozdarci Nigdy nie wygramy Ale walka toczy się dla Żołnierzyków Krok po kroku Serce do serca Lewa , Prawa , Lewa Wszyscy zginiemy Jak Żołnierzyki Kawałek po kawałku Rozdarci Nigdy nie wygramy Ale walka toczy się dla Żołnierzyków

Gość gość
Jeszcze nie dobranoc

Gość gość
Czego posłuchamy?