Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec po 6 latach?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie mój partner po 6 latach związku i mieszkania razem 3 sms powiedział mi, że to koniec. Dziś w ciągu dnia było jeszcze dobrze. Wyjechał, posprzeczaliśmy się przez tel. a potem sms-y, że to koniec. Jesteśmy po 40 więc nie małolaty.

Gość gość
Twoj chociaz Ci napisal ze koniec,moj po prostu zamilkl,przestal dzwonic,pisac. Mial przyjechac do mnie do domu,czekam z zarciem na stole,pisze do niego ,dzwonie i nic,cisza. Tez po 40 tce. Wiec mysle ze ci starsi maja bardziej nasrane w glowach niz ci mlodzi. To tak jak bylo w Rolnik szuka zony,tez szukali a jak znalezli fajne kobitki,to stwierdzili ze wlasciwie nie wiedza czy szykali. Ja juz po malu przestaje sie martwic,jestem atrakcyjna babka,mam adoratorow i tez chyba zaczne bawic sie facetami tak jak oni kobietami.

Gość gość
Z daleka jesteś? Wpadne na obiad:-)

Gość koniec po 6 latach
Ja nie jestem rozrywkową kobietą. Nie oglądam się za innymi. Nie wiem co mu się stało. Nie spałam całą noc, boli mnie serce. Choć powiedział, że nie chce mnie widzieć pojadę do niego. Muszę przekonać się na własne oczy, że mnie nie chce. W nosie mam tzw. honor i dumę. Kocham go a on wczoraj kochał mnie. Muszę pojechać najwyżej nie będzie chciał ze mną rozmawiać.

Gość koniec po 6 latach
i gdzie ja teraz znajdę faceta ? tym bardziej , że musi mieć grubszy sprzęt od byłego bo po 6 latach zbyt wyluzowana jestem i doznań bym nie miała

Gość gość
Oczywiście łatwo jest się podszyć i wyśmiewać. Jak ciebie spotka nieszczęście to wtedy nie będzie ci do śmiechu.