Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dać mu znać, że mi zależy?

Polecane posty

Gość gość

sytuacja taka: facet, z którym łączył mnie niezobowiązujący seks, chce się związać. ale z konieczności jesteśmy teraz w dużej odległości, nie widzieliśmy się pół roku... do tego ja mam kogoś, ale... nie układa się z tym moim, nic z tego nie będzie. zależy mi na tym od niezobowiązującego seksu. pomimo odległości mamy stały kontakt, ale problem w tym, że ja jestem z natury dość dumną, chłodną i powściągliwą, i zabieganą osobą. więc - choć jestem miła - rzadko się sama do niego odzywam, odpisuję często dopiero po kilku dniach, zwykle to ja kończę rozmowy itd. ostatnio to w ogóle go zlałam totalnie, aż trochę schłodził rozmowy. ale naprawdę mi zależy. co mogę zrobić... czy coś zrobić? nie chcę, żeby myślał , że mam nalane, ale z drugiej strony nie chcę się narzucać... sytuacja między nami jest skomplikowana... ale może mu napisać, że tęsknię? dopytać, czy przyjedzie do mnie? (ma taki plan, a ja nigdy nie pytałam o ten przyjazd, bo właśnie taka jestem dumna itd. - nie chcę naciskać itp. nie wiem, czy nie przesadzam z tym). jak myślicie?

Gość gość
kup mu rolexa

Gość gość
poważnie pytam. chcę mu napisać, że tęsknię - właśnie teraz (bo jestem pod wpływem, więc nabrałam odwagi). ale się waham. napisać czy nie?

Gość gość
pod CZYIM wplywem? stopka:milosc to nie pluszowy mis ani kwiaty ani buziaki male duze

Gość gość
Napisz mu ,że ci zależy na nim.

Gość gość
wytrzeźwiej babo najpierw.

Gość gość
napisz to co czujesz i się nie zastanawiaj tyle :) naprawdę. Im dłużej myślisz o tym, tym gorsze scenariusze produkuje Twój umysł i w końcu nie napiszesz nic, a on ma uzasadnione podstawy do tego, żeby sądzic, że masz go gdzieś.