Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2015

Polecane posty

jest juz ktos na listopad??? :)

Gość gość
nie, na grudzień :P

na grudzien to chyba troche za wczesnie :)

Gość gość
up

Gość gość
A od kiedy w ciazy chodzi sie 10 miesiecy?Bo jesli termin mialby byc na listopad to tak by musialo byc.Ewentualnie ktos moze byc w 2-gim lub trzecim tygodniu ciazy ale wtedy jeszcze sie o tym nie wie.Wydaje mi sie ze dopiero koncem tego miesiaca pojawia sie jakies listopadowki. A ty moze przyszla mamusiu zaciazylas ?

Gość gość
U mnie do zapłodnienia doszlo19.02 termin miałam na 21.11 wiec listopadowe mamy juz się powinny wylaniac .

Gość gość
ja czekam na rezulaty, z poczatkiem marca powinnam wiedziec :)

zapraszam pozostale listopadowki, laczmy sie :) ja tez czekam na rezultaty :)

Gość gość
up

Witam , ja juz pisalam wczesniej jakos gosc ze czekam na rezultaty. Planowana @ to 3 marca.... to moja pierwsza proba wiec jestem ciekawa czy cos wyjdzie :) a jak u was ?

Gość kiki78
ja mam dostac @ 6-go wiec do testowania jeszcze troszke zostalo

Gość gość
hej, mój termin to połowa listopada, dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co myśleć, zaczynam panikować czy poziom hcg 145 w około 3/ 4 tygodniu ciąży jest ok? w ubiegły piątek miałam strasznie silny ból brzucha z lewej strony i wystąpiło krwawienie :O to było kilka przed spodziewanym terminem miesiączki. na usg byłam wczoraj ale jeszcze nic nie widać. moja ginekolog wspominała ze moze to być ciąża pozamaciczna. kurde jestem taka spanikowana nie wiem co myśleć jestem za granicą, nawet nie mam sie komu tu zwierzyć. mój chłopak mówi ze musze isc do psychiatry bo kompletnie zwariowałam ale jak tu nie zwariować skoro lekarka mowi ze to takie małe hcg i że grozi mi aborcja ;( jestem załamana. dziewczyny a jak u Was, wszystko ok macie juz objawy???? ja jeszcze prawie nic lekko piersi bolą i nic poza tym

Gość Aggulka
Ja wizyte mam w poniedziałek. Z objawów... bolace piersi, od czasu do czasu pobolewa mnie brzuszek, brak apetytu (wrecz chudne), no i ciagle chce mi sie spac.... Mogłabym spac i spac! Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamusie! :)

Witam, chciałabym należeć to LISTOPADÓWEK 2015, mam 30 lat i od 7 lat jestem szczęśliwą mężatką. Aktualnie staramy się z mężem o drugiego bobaska :-) mamy już córeczkę która ma 2 lata i 3 miesiące. Ostatnią @ miałam 21 lutego i jak na razie okres się nie pojawia więc mam małą nadzieję że się udało. To nasze drugie podejście... Pozdrawiam wszystkie osoby na tym forum

Gość Jolcia KKK
Jest tu ktoś ? ? ?

Dzis po 1 wizycie i termin na 27 listopada :) obecnie 5 tydz i 5 dzien :)

Gość Jolcia KKK
To gratuluję ! ! ! ja wczoraj byłam u lekarza, potwierdził ciążę i określił na 3 tydzień ciąży czyli od ostatniej @ będzie 5 tydzień. Termin mam na 28 listopada :-)

Gość gość
a ta wariatka 'moze przyszla mamusia'-projekt kafe jak co miesiac od dwoch lat zaklada kolejny ten sam tematy,tylko miesiac zmienia.Pojawi sie i znika,wkreca kolejne. Prowo.

Gość Jolcia KKK
Kogo Pani uważa za wariatkę ? ? ?

Gość gość
Cześć dziewczyny! czy są tu jakieś przyszłe mamy z Poznania i okolic? Jeśli tak to zapraszam Was do dopiero budowanej grupy na fb:) "Mamy z poznania..." to że jesteśmy z jednego miasta pozwoli nam na spotkania nie tylko wirtualne ale i realne;)