Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przekluje uszki mojej coreczce

Polecane posty

Gość gość

moja princeska ma 8 miesiecy i zawsze jest ubrana na rozowo. idziemy jej uszki przekluc bo tak i juz>>>

Gość gość
super pomysł, a na roczek zafunduj jej pierwszy tatuażyk!

Gość gość
"uszki" ?! :-(

Gość gość
a jak ma na imie? nikolka czy dżesiczka?

Gość gość
to prowokacja. mam synka. ale chce poznac wasze zdanie na przekluwanie uszek malym nikolkom i innym dziewczynkom. chodzc nie umie ale uszami juz swieci

Gość gość
Dla mnie to porażka, sama mam 2 corki i maja przeklute uszy ale same chcialy, gdy jedna miala 4 lata a druga 6.

Gość gość
bo to male dzivvki sa

Gość gość
a wiesz co to nikiel? to poczytaj

Gość gość
piszcie opinie. piszcie posmiejemy sie

Gość gość
ja juz pomijam efekt wizualny ale jak ci ludzie sie nie boja że taki maluch pociagnie za ten kolczyk i rozerwie sobie ucho? przysiegam ze widzialam mala, leżąca jeszcze dziewczynke z przekutymi uszami a w tych uszach nie miala wkrętek tylko złote kółka. nic tylko zlapac i pociagnac

Gość gość
Dobre ze sie kolczykuja, przynajmniej od razu widać patologie i to znak z kim sie nie zadawać!

Gość gość
no cóż, jestem dorosłą kobietą, wczoraj rozwaliłam sobie ucho. Kolczyk zahaczył się o kask i boli jak skurczysyn. Nie wiem co mają w głowie ludzie przebijające uszy małym dzieciom. Skoro dorosły może sobie przez nieuwagę krzywdę zrobić to co dopiero dziecko. Poza tym to boli, trzeba dbać żeby się zakażenie nie wdało. Dla mnie idiotyzm. Pomijam fakt, że większość dzieci ma uszy przebite nierówno...bo szybko, szybko, dziecko się wierci i taki tego skutek.

Gość gość
poza tym to gotowe narzedzie tortur, jak taka nikolka podkur/wi jakiegos kacperka albo alanka w przedszkolu, ten ja cap za kolczyk i do gleby!

Gość gość
szczerze to nie wiem co gorsze...kółko za które można pociągnąć czy wbijający się w tył głowy wkręt (za który też można pociągnąć...albo zaczepi się o czapkę).

Gość gość
w sumie racja, sama mam wkrętki i nie raz jak leżę na boku to musze sobie ten bigiel z tylu jakos podwinąć bo wbija mi sie w glowe. dlatego kolczyki u maluszka to porażka i koniec!