Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi zrobic tyg liste zakupow spozywczych

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie co inni jedza. bo mam wrazenie ze my cigale to samo. rano szybkie sniadanie. ja zwykle jajka, corka platki. obiad jadamy ok.17. wiec na kolacje cos lekkiego. co wy jadacie. 2 doroslych i 1 dziecko

Gość gość
U mnie też mam wrażenie ciągle to samo. Staram się żeby byla zawsze zupa dla dzieci. Gotuje takie jak lubią czyli rosół, pomidorowa, krupnik, ogórkowa, jarzynowa, barszcz. Drugie dania: Mielone, schabowe, filety z piersi, pulpety, ryby. Czasem naleśniki z serem, leczo, gulasz z kaszą. Generalnie bez udziwnień. Śniadania/kolacje- kanapki, płatki z mlekiem, jajecznica, parówki.....

Gość gość
Czasem zrobię jakąś zapiekankę, sałatkę tego już mi dzieciaki nie zjedzą więc muszęvi tak robić dwa obiady... :(

Gość gość
My nie jemy miesa, wiec na mojej liscie jest mnostwo warzyw i owocow. Kupuje ziemniaki, cebule, marchewke, dunie, cukinie, selera, pietruszke, pory, buraki, szpinak, jablka, banany, cytryny, awokado, ryz, soczewica, fasola, kukurydza, jajka, musli, mleko sojowe, tofu, ryba swieza, tunczyk, sery trzy-cztery rodzaje, maslo, smietana, makaron, pomidory suszone, pomidory w puszce, oliwki, orzechy, jakies ciastka, sok. Robie z tego 7 roznych obiadow minimum: makaron z sosem, zupa, salatka, kotlety z soczeeicy, zapiekanka, ryba pieczona,

Gość gość
Karton makaronu i zgrzewka keczupu :classic_cool: