Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Koniec z facetami

Polecane posty

Gość cassandra de vries
przerzucasz się na kobiety? :P

Gość gość
a kiedyś był początek w ogóle?

Postanowiłaś wyciąć sobie łechtaczkę?

Gość gość
W twoim przypadku fikumiku, to nie deklaracja, to po prostu uznanie stanu faktycznego.

Gość gość
Fikuśna to ta brzydula końską twarzą? W okularach? Było kiedyś zdjęcie. Bleeee....brunet musiałby być ślepy

Gość gość
Powazny koniec czy tylko troche koniec?

Koniec z moim brunetem. Koniec ze wzdychaniem itp. Ale nie koniec definitywny, jak znajdzie się ktoś i będą chęci z obu stron, to czemu nie, ale nie szukam, koniec z szukaniem, czekaniem ... !

Gość francuzs
Fikumiku Wystarczy, że na codzien, na ulicy, na imprezach, wszędzie... będziesz się usmiechala do mezczyzn i bedziesz miała pogodną mine. Na pewno wkrótce jakis podejdzie i zaprosi na kawe, zapewniam :)

Bzdura francuzie. Robiłam tak i bez skutku. Nie zamykam się an facetów, moze kiedyś, nie jestem zgorzkniała czy obojetna, ale odpuszczam.

Gość gość
Nieee, ja czekam na happy end z brunetem..

taaaa i żyli długo i szczęśliwie? Nie czekam na happy end i zapominam o Brunecie.

Gość francuzs
Fikumiku. Nie wierze. Ta metoda działa nawet w najtrudniejszych przypadkach. Czasem to tylko kwestia dluższego czasu. Miej zawsze na buzi delikatny usmiech a jak jakis facet na Ciebie spojrzy to od razu troszke mocniej. Bez stresu, pewnosc siebie, nie uciekaj gdy podejdzie tylko podejmij rozmowe :)

francuzs mam wrażenie że jestes z nieco starszego pokolenia, czy się mylę? Ludzie sie spieszą, zapatrzeni w smartfony ...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikus jak walentynki?

fikuMikuu -Gdybyś była normalna, to faceci by się znaleźli, ale soryy, skoro ty wolisz cwaniaków co chodzą do mopsu, od tych co w życiu do mopsu czy na żeby by nie poszli, to twój problem.Jak byś miała 12 lat i byś widziała że BSA targa wózek z złomem, aby mieć co jeść, to taka suka jak ty pewnie by się z tego śmiała, tak samo jak teraz gdybym wszedł do sklepu w ubraniu roboczym z plamami farby czy kleiu. Mimo że sama wyżej srasz niż dupę masz, ale za cholerę chcesz się poczuć lepsza niż seksowne laski.

" skoro ty wolisz cwaniaków co chodzą do mopsu" ach masz mnie, w takich gustuję :D🖐️

fikuMikuu -Widzisz, takie suki jak ty zawsze się z mnie śmiały, bo rodzice im wszystko dali, mieli wszystko za friko.Mnie nikt nic nie dał, wszystko zdobywałem własnymi rękami i z tego jestem w życiu dumny

Gość gość
Fikus @

BSA pisałam Ci kiedyś nie znając twojej historii, że szanuję Cię za pracowitość i samodzielność. Z drugiej strony, przestań oceniać innych przez pryzmat własnej osoby, wiadomo nie da się,ale staraj się, bo każdy ma swoje problemy i trudności, wiadomo niektóre nieporównywalne, ale jednak. Rozpamiętywanie przeszłości czyni cię tylko zgorzkniałym i aspołecznym. Żyj tym co jest teraz, nie zapominaj, ale nie hoduj w sobie żalu do całego świata.

fikuMikuu dziś -Nie mam żalu do świata, bo świat pozwalał mi zawsze przeżyć, zawsze miałem jedzenie, dach nad głową,portki i pieniądze.Chodzi mi o to, że po prostu nie znasz życia. Ja też go nie znałem, na siłę chciałem mieć dziewczynę a że miałem zawsze kasę, to i też je zapraszałem, kasę na nie wydałem i okazałem sie frajerem.Lekcja życia, ty widocznie nie doświadczyłaś lekcji życia,całe szczęście że mnie się udało, bo mało kasy w sumie na kobiety wydałem. Nawet na wizytę u dzifki by nie starczyło.

basa takich jak ty jest multum ale nie placza i nie uzalaja sie nad soba wytakajc innym ze maja lepiej ,nie na tym to polega chlopie

fikuMikuu -Dam ci przykłąd ostaniej akcji, młoda laska, ładna itp,na indytyfikatorze napis, "jestem nowym pracownikiem,uczę się". Więc mnie kasuje, coś tam źle pocykała.Wzywa starszą, a ta ją opierdziela, młoda ma stres, trzęsienie rąk itp, a ta brzydala gruba okularnica ją opierdziela przy kilientach, wiec BSA miał swoje 5 minut :D Pojechał po grubej świni, k****, czasem wizyty supermarkiecie dają daje satysfakcje że szok.