Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasziaa

Do chłopców i nieudaczników

Polecane posty

Gość kasziaa

w Polsce mamy zatrzesienie zakompleksiencow plci meskiej smiech.gif otoz juz wam nakreslam sytuacje: faceci- samce najczesciej wiaza sie z gorszymi od siebie samicami. jest to uwarunkowane biologicznie i ewolucyjnie- facet podswiadomie chce rzadzic samica, a ma na to szance tylko wtedy, kiedy ona ma nizsza pozycje spoleczna (pomijamy patologiczne wyjatki, DDA i inne) kobieta natomiast, z natury ulegla, potrzebuje tej uleglosci. ale znowu- moze ulec tylko silniejszemu, dominujacemu samcowi z lepsza pozycja spoleczna. prosze wiec nie porownywac motywow kobiet i mezczyzn. maja ten sam kierunek, ale przeciwne wektory. ja mam 25 lat, mieszkanie, samochod, dobra prace (sporo powyzej sredniej krajowej) wyksztalcenie i jestem ladna, zadbana, cwicze. nie zwiaze sie z mezczyzna, ktory ma gorsze wyksztalcenie, mniejsze mieszkanie, nizsza lub porownywalna pensje, gorszy samochod, itp. oczekuje od partnera, zeby byl wyzej ode mnie, bo po prostu chce, zeby to on kierowal zwiazkiem, rodzina. a nie moglabym pozwolic na kierownictwo jakiemus nieudacznikowi, ktory pracuje w Biedronce przykladowo. paniatne? smiech.gif prosze sie nie obruszac, przedstawiam sytuacje maksymalnie obiektywnie. tak postrzega sprawe 99% kobiet na swiecie. wiec, tytulem konkluzji: Panowie: jesli pracujecie w Biedronce, w budowlance, jesli wasze wyksztalcenie konczy sie na technikum, zawodowce lub marnej prywatnej uczelni, jezeli nie macie mieszkania- nie liczcie na to, ze kobieta sukcesu zwroci na was uwage. to tak nie dziala. celujcie w swoja lige, a nawet ciut nizej. jesli natomiast jakims cudem zwroci na was uwage kobieta o lepszym statusie spolecznym i do tego wejdziecie z nia w zwiazek (co jest malo realne)- zawsze bedziecie na gorszej pozycji. uwarunkowania ewolucyjne. no i nie bedziecie podniecac kobiety. mam w pracy taki przypadek, chlopak szeregowy pracownik jest w zwiazku z dziewczyna z bogatej rodziny, pracujaca wysoko w dministracji panstwowej. efekt t6ego taki, ze ona rzadzi w zwiazku od a do z, a seks uprawiali ostatnio w pazdzierniku

Gość gość
rozumiem że jesteś sama i jakoś chętnych na horyzoncie nie widać. a że walentynki cię trochę psychicznie przycisnęły to musiałaś się podzielić swoimi przemyśleniami na forum.

Gość gość
spadaj prawiczku

Gość gość27
Ciekawe po co ci drugie mieszkanie? Będziesz inaczej mowic po 30-ce, sama jak palec (albo kolesiem ktory i tak nie będzie cie kochał) z pieniedzmi i bardzo nieszczesliwa. Ja wolę zarabiac średnią krajowa i mec mnóstwo czasu dla mojej pieknej ukochanej z którą kierujemy wlasnym zyciem wspólnie. Pozdrawiam

Gość Mateusz Zabłocki
autorko tematu, chwalisz sie czy żalisz, bo widzę, ze chcesz pochwalić sie tym co masz, w walentynki żaden Cie nie zechciał? :)

Gość gość
i tak skonczysz jak była pani premier,

Gość Mateusz Zabłocki
dokładnie! gość27

Gość gość
Kup sobie faceta, w takim razie. W koncu masz kupe kasy i jestes kobieta sukcesu.

Gość gość
up

Gość gość