Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła czy praca?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, Mam problem, który nie daje mi spokoju od dłuższego czasu. Jestem w III klasie technikum fryzjerskiego, mam spory problem z matematyką jak i nauczycielką prowadzącą ten przedmiot, nie mówiąc już o moich kiepskich relacjach z klasą. Do III klasy zdałam fartem w sierpniu na egzaminie komisyjnym, pomimo korepetycji i miliona rozwiązanych zadań. W tym roku nauczycielka jest dla mnie wyjątkowo nie miła, poniżanie i głupie docinki są na porządku dziennym w stosunku do mnie, moja średnia znowu jest bardzo zła, najprawdopodobniej znów czekałby mnie komis, nie mówiąc już o tym, że będę miała duży problem wyjść z technikum w czwartej klasie. Pomyślałam sobie, że poszłabym do pracy, mam możliwość całkiem fajnie płatnej w zakładzie fryzjerskim, w którym odbywałam praktykę, przy okazji dołożyłabym się rodzicom, bo ostatnio trudno związać im koniec z końcem, ew. zapisałabym się do jakiejś szkoły dla dorosłych ucząc się weekendami. Myślicie, że to dobry pomysł? Proszę o rady. :)

Gość gość
myślę, że tak, sama wiem co to bieda.

Gość gość
W dokonaniu wyboru może pomóc Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Szerzej o każdym z prezentowanych zawodów już niedługo. Polecam :)

Gość gość
Myślę że to świetny pomysł, o ile naprawdę pójdziesz do liceum wieczorowego żebyś miała średnie. Po podstawówce to już taka siara być, że największy jełop ma średnie.

Gość gość
jedno i drugie od konczenia szkoly zaocznie jeszcze nikt nie umarl