Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust

Polecane posty

Gość gość

Witam , mój chłopak nie pieści mojego biustu:( w ogóle nim nie zajmuje się, interesuje go tylko moja c**ka. Czytam ze mężczyźni pieszczą piersi a On nigdy tego nie robi:( Czy to ze mam duże piersi może być powodem?

Gość gość
są faceci tacy np jak ja dla których biust jest aseksualny czyli nie podnieca ich widok biustu dla mnie widok kobiety np na plaży bez stanika jest czymś normalnym nie wywołującym podniecenia,dodam,że to może kwestia wychowania u mnie w domu nikt się nie krył(chodzi o kobiety) z biustem

Gość seven777
Masz duże i ich nie pieści? Byłam przekonana, że napiszesz, że masz mały biust, bo właśnie taki w 99% jest ignorowany. Więc może Twój jest obwisły, albo asymetryczny? Albo po prostu dla niego piersi nie są takie ważne.

Gość gość
jak duzy masz ten biust?

Gość gość
Mam 75E , nie raz kładę jego dłoń na mojej piersi ale chwilę ją przytrzyma i schodzi od razu niżej :(

Gość gość
Bo mu zależy tylko na rucha/niu Ciebie dlatego tylko cipe Ci pieść liże Ci cipę?

Może po prostu woli cip/kę? A lubisz w ogóle pieszczoty piersi? Może kiedyś rzuciłaś tekst, że nie lubisz, on zapamiętał i omija?

Gość gość
powiedz mu że chcesz żeby Ci piersi pieściła

Gość gość
Tak , pieści mi c*pkę bardzo lubi to robić. Taki pieszczoty są prawie codziennie. Lubię pieszczoty piersi , robię to sama. On widzi to jak je dotykam kiedy kochamy się. Nie wiem dlaczego On nie ma ochoty całować mnie po piesiach a niżej wciąż by chciał pieścić.

Gość gość
Nigdy nie mówiłam niczego takiego ze nie lubię pieszczot ale wie ze są one moim kompleksem bo chciałabym mieć mniejsze piersi. Nie eksponuje biustu ale przy Nim nie wstydzę się ich.