Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabia się w Biedronce

Polecane posty

Gość gość

Otwiera się u nas nowy ich sklep i mam możliwość zatrudnienia się tam. Słyszałam różne opinie na temat pracy dla nich ale interesuje mnie ile można zarobić na "rękę" bez żadnych dodatków tj.rodzinnego itp?

Gość gość
1200zł

Gość gość
Poważnie???!!!

Gość gość
Sorki dokładnie, to moja znajoma dostaje 1459.48zł na rękę.

Gość gość
Też niewiele więcej...:-( Myślałam, że chociaż 1600...

Gość gość
Zastępca kierownika ma 1600zł na rękę :/ takie płace w Biedrze.

Gość gość
gość dziś 1200zł gość dziś Poważnie???!!! gość dziś Sorki dokładnie, to moja znajoma dostaje 1459.48zł na rękę. x Ale to, że to prawdopodobnie 3/4 etatu zapomniałaś napisać.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś 1200zł gość dziś Poważnie???!!! gość dziś Sorki dokładnie, to moja znajoma dostaje 1459.48zł na rękę. x Ale to, że to prawdopodobnie 3/4 etatu zapomniałaś napisać. tyle zarabia na caly etat ,moja kolezanka tez pracuje caly etat i ma dokladnie tyle samo xx W biedronce przyjmują zawsze za 200zł więcej niż najniższa krajowa. 1450 zł to 2tys brutto, więc się zgadza. A to 1200 to tak jak pisałam pewnie 3/4 etatu.

Gość gość
Jeszcze jedno, do autorki. gość dziś "Też niewiele więcej...smutas.gif Myślałam, że chociaż 1600... " Niestety, ale nigdzie na dzień dobry w żadnym sklepie nie dostaniesz 2200-2300 brutto.

Gość gość
co wy opowiadacie.ja pracuje w biedronce w warszawie i zarabiam 1700 na reke.p/i/e/p/r/z/y/c/i/e/ głupoty.są tez ludzie którzy pracują na 3/4 etatu no i wtedy jakos 1300 dają.wiecej jest ludzi na 3/4 etatu .niewiele na cały jak ja.no ale nie przesadzajmy

Gość gość
U nas jak otworzyli biedre to babki na dzień dobry dostawały cos kolo 1600 a dziora zabita dechami i w sumie najlepsze zarobki w okolicy maja te co tam pracuja

Gość gość
moja siostra jest zastępcą kier. w Gdańsku i ma spokojnie powyżej 2 tys. na rękę plus premie